Închide meniul

Academica Clinceni – UTA Arad 0-3 | Ionuț Chirilă, un nou discurs uluitor: „Per ansamblu, eu sunt mulțumit!” L-a făcut praf pe puștiul Ștefan Dobre: „Îi trebuie clar o pauză! E hilar!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 octombrie 2021, 20:13

Reclamă
Academica Clinceni – UTA Arad 0-3 | Ionuț Chirilă, un nou discurs uluitor: „Per ansamblu, eu sunt mulțumit! L-a făcut praf pe puștiul Ștefan Dobre: „Îi trebuie clar o pauză! E hilar!

Ionuț Chirilă a antrenat-o în acest sezon pe Academica Clinceni

AS.ro

Ionuț Chirilă, discurs uluitor după Academica Clinceni – UTA Arad 0-3

Ionuț Chirilă a pus tunurile pe tânărul portar Ștefan Dobre după o nouă înfrângere la scor. Antrenorul Academicii Clinceni este convins că puștiul este singurul vinovat pentru eșecul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E hilar! Nu știu ce a căutat el să iasă din poartă. La al doilea gol, oricine putea să o scoată. La al treilea gol, este al patrulea meci în care face cadou. Va trebui să facă o pauză clar. I-am spus și lui. Noi nu am ajuns în situația de a marcat 3-4 goluri ca să spunem că ne permitem să greșim cu un copil. A fi sau a nu fi. Ne-au lipsit doi atacanți.

UTA e o echipă pragmatică. A luat cele trei puncte pe greșeli incomensurabile. Este foarte greu când ești la limită. Ne trebuie clar. S-a făcut o greșeală managerială când s-a spus că se poate juca cu un U21 în poartă. Dobre are nevoie de o pauză. Suntem într-o situație în care nu avem ieșire. Per ansamblu, eu sunt mulțumit. Nu pot să îmi permit să iau jucători care nu au făcut nimic până acum”, a spus Ionuț Chirilă la finalul meciului.

Academica Clinceni – UTA Arad 0-3 | Dezastrul continuă la echipa lui Ionuț Chirilă

Academica Clinceni – UTA Arad s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-0, care au urcat pe loc de play-off.

Ioan Hora, „dublă”, și David Miculescu au marcat golurile arădenilor în prima repriză.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Academica Clnceni rămâne pe ultimul loc în Liga 1, cu trei puncte. De partea cealaltă, UTA Arad a depășit-o pe Rapid și a urcat pe locul 6 în clasament, poziție care asigură prezența în play-off, cu 23 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și