Închide meniul

Transylvania Open 2021 | Prima reacție a lui Jaqueline Cristian, după revenirea de poveste cu Kaja Juvan: „Asta a fost cheia!” Ce a spus despre apariția fabuloasă de pe teren

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2021, 19:42

Reclamă
Transylvania Open 2021 | Prima reacție a lui Jaqueline Cristian, după revenirea de poveste cu Kaja Juvan: „Asta a fost cheia! Ce a spus despre apariția fabuloasă de pe teren

Jaqueline Cristian a obţinut o victorie uriaşă la Transylvania Open 2021

Profimedia

Jucătoarea română a apărut pe terenul central de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca purtând o pelerină cu guler înalt, precum cea a Contelui Dracula din filmele care au avut ca sursă de inspiraţie celebra carte a lui Bram Stoker. La finalul partidei cu Kaja Juvan, Jaqueline Cristian a dezvăluit de ce a ales această ținută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Reprezintă Transilvania, am simțit că este amuzant dacă intru așa pe teren„, a spus Jaqueline Cristian la digisport.ro.

Transylvania Open 2021 | Jaqueline Cristian – Kaja Juvan 3-6, 7-6, 7-6. Revenirea uriașă a româncei

Ţinuta adversarei nu a speriat-o pe Juvan, care a deţinut mare parte din meci controlul jocului. Ea a câştigat primul set, 6-3, după un break obţinut la 4-3, şi după 34 de minute de joc.

Sportiva slovenă a început cu break setul al doilea şi şi-a păstrat avantajul până la 5-4, când a servit pentru meci. Evoluţia româncei a crescut din acel moment. Ea a reuşit primul ei break, înainte de a rata o primă minge de set, la 6-5. În cele din urmă setul a ajuns în tie-break, în care Juvan a avut 5-2, dar s-a văzut egalată la 5. Totuşi, tot slovena a obţinut prima minge de meci, 6-5, salvată de Cristian, care imediat a avut din nou minge de set, nefructificată. Juvan a mai fost o dată aproape de optimi, 8-7, dar jucătoarea română a câştigat următoarele trei puncte şi setul, 7-6 (8), care a durat 68 de minute.

Cristian a început mai bine decisivul, a condus cu 2-0, după un break în primul ghem. Juvan a revenit imediat şi a egalat la 2, apoi cele două jucătoare şi-au fructificat fiecare serviciul. A urmat un nou tie-break. Epuizată, Juvan a greşit mult şi Cristian s-a impus cu 7-6 (3), după un alt set lung, de 63 de minute.

Reclamă

Am simțit energia, am zis că joc de pe teren propriu și am zis că, indiferent de rezultat, trebuie să mă bucur de tenis. Asta e fost cheia. E o jucătoare bună, o cunosc foarte bine, mă așteptat la un meci de luptă. Mi-am spus că voi lupta până la capăt.

Am lovit tare și am început să simt energia publicului. Întotdeauna este plăcut să joci acasă„, a mai spus Jaqueline Cristian.

În optimi, Cristian va evolua cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 43 WTA şi cap de serie numărul 5.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și