Închide meniul

„Rednic e om, nu e Dumnezeu!” O legendă dinamovistă deplânge situația „câinilor”: „E greu să ieși din zona asta!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 octombrie 2021, 14:04

Reclamă
„Rednic e om, nu e Dumnezeu! O legendă dinamovistă deplânge situația „câinilor: „E greu să ieși din zona asta!

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo

Hepta

Dănuț Lupu deplânge situația „câinilor”

Dănuț Lupu este de părere că dinamoviștilor le va fi foarte greu să se salveze de la retrogradare în acest sezon. Totuși, fostul mijlocaș își pune speranțele în Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Chestia cu jucatul nu știu dacă ar trebui să ne bucure. Mai bine ar juca prost și ar câștiga. Eu cred că au nevoie de puncte, nu de un joc frumos. Mă pun în locul jucătorilor și e cam greu să ieși din zona asta. Să știi că ai atâtea etape fără victorie, cu UTA au luat două goluri, cu UTA în zece oameni. Eu cred că e o situație mai grea, din toate punctele.

Și Rednic e om, nu e nici Dumnezeu! Va încerca tot ceea ce depinde de el să salveze această echipă. Să sperăm că va deveni Dumnezeu și va reuși. Când ajungem în situații dramatice și critice, ne gândim cu toții la Dumnezeu”, a declarat Dănuț Lupu pentru sport.ro.

Mircea Rednic a urlat în vestiar după Dinamo – FC Argeș 1-2

Dinamo – FC Argeș 1-2. Dinamo a fost eliminată și din Cupa României. FC Argeș a dat lovitura în Ștefan cel Mare, după ce a fost condusă până în minutul 77. Golurile lui Ișfan și al lui Cristi Dumitru, din prelungirile meciului, l-au scos din minți pe Mircea Rednic.

Mircea Rednic a făcut o adevărată criză de nervi la vestiar, după ce Dinamo a fost eliminată din Cupa României. Antrenorul dinamoviștilor a început să urle la jucatori, după ce Dinamo a primit din nou gol în finalul meciului.

Reclamă

„Vă bateți joc! Luăm gol pe contraatac, scapă ăla singur de la mijlocul terenului. Cu Rapid și UTA a fost la fel„, a urlat Rednic în vestiar.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și