Închide meniul

Guess who’s back! Așa a anunțat FCSB revenirea lui Florinel Coman! Atacantul, din nou cu mingea la picior

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 15:40

Guess whos back! Așa a anunțat FCSB revenirea lui Florinel Coman! Atacantul, din nou cu mingea la picior

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

„Perla” lui Gigi Becali a revenit în sfârșit pe gazon, după accidentarea care-l chinuie de câteva luni. Florinel Coman s-a antrenat separat și a atins mingea pentru prima dată după mult timp. Cei de la FCSB au prezentat revenirea acestuia pe melodia lui Eminem – Without me.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman mai are de așteptat până va reveni pe gazon. Cei de la FCSB nu ai de gând să-l forțeze. Atacantul ar putea reintra într-un joc abia spre finalul lunii decembrie, dacă totul decurge normal. „Coman revine în decembrie!”, a anunțat Mihai Stoica acum ceva timp.

Edi Iordănescu nu vrea să-l expună pe Florinel Coman

Edi Iordănescu nu vrea să riște nimic și nu este dispus să-l forțeze pe Florinel Coman. „Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme.

Până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor. Nu poți să riști. El vine după o accidentare seriosă, o intervenție chirurgicală și nu poți să îl expui”, a spus Edi Iordănescu la realitateasportivă.net acum ceva timp.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
Vezi toate știrile
Citește și