Închide meniul

Sepsi – Dinamo 4-1 | Mircea Rednic l-a luat din nou în vizor pe Deian Sorescu. „Echipa nu stă în el! O să vină jucători”

Alexandru Ivan Publicat: 31 octombrie 2021, 19:42

Reclamă
Sepsi – Dinamo 4-1 | Mircea Rednic l-a luat din nou în vizor pe Deian Sorescu. „Echipa nu stă în el! O să vină jucători

Mircea Rednic, după Sepsi - Dinamo 4-1

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Mircea Rednic, avertisment pentru Deian Sorescu

„Sunt supărat, am revenit la 2-0. Am luat două goluri cu mare ușurință. La 2-1 am avut ocazie foarte mare și n-am înscris. Ideal era să egalăm până la pauză. La golul 4 am riscat, am făcut greșeli mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt jucători care anul trecut jucau în Liga 3. Uitați-vă ce bancă avem, am 6 jucători under 21. E greu când nu ai soluții. Asta a făcut diferența. O să încerc să-i integrez pe toți ca să am mai multă calitate.

Eu nu sunt disperat, e situația asta, știam că așa e. Nu vreau să fiu negativist, și aici a fost vorba de lipsă de concentrare. Eu am încredere.

Sorescu trebuie să se gândească. Felul de a nu te implica, doar să fii în teren, el are de pierdut. A pierdut echipa națională. Ar trebui să fie mult mai implicat. I-o zic ca un sfat. Dinamo nu stă în Sorescu și în nimeni. Pot să vină alți jucători la iarnă.

Suporterii trebuie să aibă încredere, răbdare. Sunt aceeași jucători, doar Espinosa e nou. Calitatea jocului a crescut. Trebuie să continuăm să muncim și să avem speranță. Nu este nimic pierdut”, a spus Mircea Rednic, după meci.

Reclamă

Sepsi – Dinamo 4-1

Dinamo s-a văzut condusă cu 2-0 încă din minutul 22. Marius Ștefănescu a înscris de două ori în poarta lui Iliev. Jucătorul lui Sepsi putea să facă hat-trick-ul înainte de minutul 30, dar lobul său s-a dus puțin pe lângă poarta „câinilor”.

Torje a redus din diferență înainte de pauză, cu un șut de la 25 de metri, profitând de o gafă a portarului lui Sepsi. Echipa lui Rednic nu a reușit însă mai mult.

Sepsi a marcat pentru 3-1 în minutul 72, prin fundașul golgheter Bogdan Mitrea. Apoi Fofana a închis tabela, în minutul 87, cu un șut din interiorul careului, după o cursă de zile mari a lui Cristi Bărbuț.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și