Închide meniul

Balonul de Aur | Lionel Messi, reacție uluitoare. Ce a spus despre șansele să câștige al 7-lea trofeu. „N-ar fi cea mai mare realizare!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 noiembrie 2021, 19:46

Reclamă
Balonul de Aur | Lionel Messi, reacție uluitoare. Ce a spus despre șansele să câștige al 7-lea trofeu. „N-ar fi cea mai mare realizare!

Lionel Messi, înainte de gala pentru Balonul de Aur

Profimediaimages

Dacă va fi desemnat câștigător, Lionel Messi ar ajunge la șapte Baloane de Aur, record absolut în istoria fotbalului. Chiar și așa, argentinianul se gândește mai mult la Copa America câștigată în vară alături de naționala Argentinei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, cu gândul în altă parte înainte de gala pentru Balonul de Aur

Messi nu avea niciun trofeu în palmares alături de selecționata „Pumelor”. A pierdut două finale de Copa America și una de Campionat Mondial. Triumful din această vară a fost ca o descătușare pentru starul argentinian.

„Sincer, nu mă gândesc la Balonul de Aur. Cea mai mare realizare pentru mine a fost să câștig Copa America cu Argentina. M-am luptat din greu pentru trofeu, bucuria a fost maximă.

Ar fi extraordinar să câștig din nou Balonul de Aur, al șaptelea ar fi o nebunie. Dar chiar și dacă nu câștig, nu e nicio problemă. Am reușit să-mi îndeplinesc unul dintre marile mele obiective. Sunt foarte fericit pentru ce s-a întămplat, iar acum să vedem ce va urma”, a spus Lionel Messi, potrivit sport.es.

Lionel Messi este ultimul câștigător al Balonului de Aur, în 2019. Atunci, argentinianul l-a învins la limită pe Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool. Atunci, victoria lui Messi a fost contestată, pentru că van Dijk avea trofeele majore de partea sa, în special medalia de câștigător al UEFA Champions League.

Reclamă

În 2020, Balonul de Aur a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. În acest an, în cursa pentru trofeu se află 14 fotbaliști din Premier League, câte 5 din Serie A și La Liga, 4 din Ligue 1 și doar doi din Bundesliga.

Candidații pentru Balonul de Aur, anunțați de France Football

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur va avea loc pe 29 noiembrie. Până atunci, France Football va elimina treptat nume de pe listă, iar în marea finală vor rămâne doar trei candidați.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și