Închide meniul

Verdictul specialistului: Cristi Săpunaru putea fi eliminat după scandalul din Rapid – FC U Craiova 1948. ”Este asimilat la comportament violent”

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 8:22

Reclamă
Verdictul specialistului: Cristi Săpunaru putea fi eliminat după scandalul din Rapid – FC U Craiova 1948. ”Este asimilat la comportament violent”

Rapid, obligată să câștige cu CS Mioveni

Jucătorii Rapidului, în timpul unui meci / Hepta

O sticlă de apă a fost aruncată înspre jucătorul giuleștenilor, în minutul 73 al meciului de la Mioveni. Asta exact când ”Săpun” se pregătea să execute o lovitură liberă. A urmat un conflict verbal cu oficialii oaspeților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Putea fi sancționat. Eu nu am văzut acel diferend cap-coadă. Când ai un comportament din aceasta, dacă s-au produs injurii, este asimilat la comportament violent. Asta înseamnă eliminare. Mie mi-ar fi părut rău”, citat de digisport.ro.

Reacția lui Adrian Mititelu Jr după scandalul cu Cristi Săpunaru

Căpitanul giuleștenilor s-a luat la ceartă cu oltenii, dar și cu Adrian Mititelu Jr, care a sărit ca ars după ce Săpunaru a le-a adresat injurii oltenilor. Partida a fost întreruptă mai bine de un minut, timp în care jucătorii au răbufnit la adresa celor aflați în tribună.

„S-a aruncat o sticlă de apă din zona noastră, însă nu în cei de la Rapid. S-a aruncat din frustrare, probabil către arbitru. Nu am avut nicio problemă cu cei de la Rapid, nicio secundă. Nu s-a pus problema să creăm un conflict.

Cei de la Rapid sunt mai liniștiți, au 23 de puncte. Noi suntem la ananghie acum, suntem pe baricade. Trebuie să părăsim zona periculoasă a clasamentului și să o învingem pe Sepsi„, a declarat Adrian Mititelu Jr după Rapid – FC U Craiova 1948 0-0.

Reclamă

Cu această remiză, giuleștenii au urcat pe loc de play-off, cu 23 de puncte. De cealaltă parte, oltenii lui Mititelu rămân pe poziția a 12-a, cu 13 puncte. O singură victorie au înregistrat alb-albaștrii în ultimele 10 meciuri din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și