Închide meniul

Surpriză uriașă. Un jucător de la Academica Clinceni driblează cel mai bine în Liga 1, iar în topul mondial se află pe 12. Baiaram este locul 2, iar FCSB are un singur „magician” în top 10

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 15:15

Reclamă
Surpriză uriașă. Un jucător de la Academica Clinceni driblează cel mai bine în Liga 1, iar în topul mondial se află pe 12. Baiaram este locul 2, iar FCSB are un singur „magician în top 10

Michael Omoh joacă la Academica Clinceni

Hepta

Michael Omoh se află pe locul 12 în acest top realizat bazat pe cifrele Instat, în care au fost analizate performanțele din 33 de ligi, scrie gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul celor de la Academica Clinceni are o rată a reușitelor de 67,9 la sută și a încercat în acest sezon în medie un dribling la 9 minute și 21 de secunde. Acesta are un index de 7,26 la 100 minute jucate.

Următorul jucător din Liga 1 în acest top este atacantul Universității Craiova, Ștefan Baiaram. Acesta ocupă poziția a 29-a și are un procentaj de reușit dă 67.3%. Indexul acestuia este de 6,24 și a încercat un dribling la fiecare 10 minute și 49 de secunde.

În topul jucătorilor din Liga 1 cu cel mai bun dribling, pe locul 3 se află Mateus, de la Baotoșani. Următorul în top este Andrei Cordea, care este și singurul jucător de la FCSB în top 10.

Adama Traore, jucătorul care driblează cel mai bine

Cel mai bun dribleur din lume este Adama Traore, de la Wolverhampton (11,24 index), urmat pe podium de argentinianul Nahuel Lujan (Universidad de Chile, 9,68) și nigerianul Chidera Ejuke (ȚSKA Moskova, 9,3). Adama Traore are și un excelent procentaj de reușită, 78.9%.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și