Închide meniul

Jovan Markovic, gata să rupă plasele în Liga 1: „Mi-am propus minim 15 goluri!” Cine este idolul atacantului Universității Craiova și lângă ce superstar visează să joace

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 noiembrie 2021, 19:00

Jovan Markovic, gata să rupă plasele în Liga 1: „Mi-am propus minim 15 goluri! Cine este idolul atacantului Universității Craiova și lângă ce superstar visează să joace

Jovan Markovic a marcat în Universitatea Craiova - CFR Cluj

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jovan Markovic, gata să rupă plasele în Liga 1

Jovan Markovic e gata să facă spectacol în actualul sezon de Liga 1. Atacantul, care e fan FC Barcelona, îl are ca idol pe marele Ion Oblemenco și visează să joace într-o zi alături de Kylian Mbappe, superstarul lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ion Oblemenco este idolul meu. A făcut istorie la Universitatea Craiova. Eu vreau să joc lângă Ibrahimovic, dar este în vârstă și nu știu dacă mai apuc. Deci, rămâne Mbappe. Eu sunt fan FC Barcelona.

Eu mă simt foarte bine că mi-am ajutat echipa. Sper că marchez cât mai mult și să stăm cât mai sus în clasament. Eu pentru anul ăsta mi-am propus minim 15 goluri”, a spus Jovan Markovic.

Potrivit site-urilor de specialitate, Jovan Markovic este cotat la 400.000 de euro.

Jovan Markovic, gol superb în Universitatea Craiova – CS Mioveni 5-2

Universitatea Craiova – CS Mioveni s-a încheiat cu victoria clară a oltenilor, scor 5-2. Andrei Ivan a fost one-man show în Bănie.

Reclamă

Andrei Ivan a fost omul meciului pe „Ion Oblemenco”. Atacantul a marcat de patru ori și a devenit primul jucător care dă patru goluri într-un meci, în acest sezon. De partea cealaltă, Bogdan Rusu a reușit și el o „dublă”.

Jovan Markovic a închis tabela cu un gol superb, iar echipa lui Laurențiu Reghecampf a obținut un nou succes la scor.

În urma acestui succes, Universitatea Craiova a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1 și au urcat pe locul secund în campionat. De partea cealaltă, CS Mioveni rămâne pe locul 12, cu 12 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și