Închide meniul

LPF vrea să schimbe regulamentul în timpul sezonului. Adresa trimisă către FRF care o ajută pe FCSB! Decizia va fi luată azi

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 14:02

Reclamă
LPF vrea să schimbe regulamentul în timpul sezonului. Adresa trimisă către FRF care o ajută pe FCSB! Decizia va fi luată azi

LPF vrea să schimbe regulamentul în timpul sezonului.

lpf.ro

E vorba de articolul 4: „Dacă la data reprogramării, jocul nu poate fi disputat, indiferent din ce cauză (inclusiv dacă nu se poate desfăşura din cauza echipei adverse), echipa care a cauzat reprogramarea va pierde jocul cu 3-0”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF vrea să schimbe regulamentul în timpul sezonului 2021-2022

LPF consideră că „pierderea unui joc prin forfait reprezintă o sancţiune, iar sancţiunea nu poate fi aplicată decât dacă se stabileşte vinovăţia persoanei sancţionate, într-una din formele prevăzute de regulamentul disciplinar, respectiv intenţia sau culpa.

Aplicarea sancţiunii pierderii jocului prin forfait în situaţia în care acesta nu poate fi disputat cu ocazia reprogramării presupune în mod logic existenţa vinovăţiei persoanei sancţionate. Adică a echipei care a determinat iniţial reprogramarea. Aşadar, potrivit regulii arătate, determinarea reprogramării ca urmare a testării pozitive cu coronavirus a unor persoane din cadrul clubului este echivalată cu existenţa vinovăţiei şi drept urmare, sancţionată cu pierderea jocului prin forfait”.

Şedinţa Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal are loc azi

De asemenea, LPF propune şi modificarea articolului 4.1, care spune că „Dacă jocul nu s-a disputat iniţial din motive care ţin de ambele echipe şi nici nu se poate desfăşura la data programată, atunci ambele echipe pierd cu 3-0”.

Astfel, dacă în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal ce are loc azi, FRF va ţine cont de cererea LPF, FCSB nu ar mai avea nicio emoţie înaintea meciului cu Farul, amânat din cauza roş-albaştrilor. În acest moment, dacă dobrogenii nu s-ar prezenta la meci, din cauza anumitor probleme, FCSB ar pierde duelul cu 3-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și