Închide meniul

„Nu-i permitem să plece!” Xavi, blocat la Al-Sadd. Anunțul făcut de șeicul clubului, după întâlnirea cu șefii Barcelonei

Alexandru Ivan Publicat: 3 noiembrie 2021, 19:53

Reclamă
„Nu-i permitem să plece! Xavi, blocat la Al-Sadd. Anunțul făcut de șeicul clubului, după întâlnirea cu șefii Barcelonei

Xavi blocat la Al-Sadd

DPA Images / Sven Hoppe via hepta

Șefii Barcelonei s-au deplasat în Qatar pentru a negocia venirea lui Xavi. Nu a fost însă cu noroc pentru catalani pentru că Al-Sadd ține cu dinții de antrenorul spaniol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi, blocat la Al-Sadd

Poziția clubului este clară de la început: vrem să-l ținem pe antrenorul Xavi alături de noi și nu-i permitem să plece în această perioadă sensibilă a sezonului. Salutăm vizita delegației administrative a Barcelonei și apreciem și respectăm acest lucru”, a anunțat Turki Al-Ali, prin intermediului contului oficial al celor de la Al-Sadd.

Xavi are o clauză de reziliere a contractului cu Al-Sadd în valoare de 10 milioane de euro. El a semnat recent prelungirea cu clubul din Qatar. Până la numirea unui nou antrenor, Barcelona e condusă de Sergi Barjuan, cel care a fost promovat ca interimar de la Barcelona B, după despărţirea de Ronald Koeman.

Reacţia lui Xavi despre venirea la Barcelona

Xavi a reacționat la zvonurile cu privire la viitorul său. Antrenorul de 41 de ani este favorit să ajungă pe banca Barcelonei, după ce catalanii l-au demis pe Ronald Koeman.

Reclamă

„Sunt foarte concentrat pe munca mea la Al Sadd și nu vreau să vorbesc despre nimic altceva. Vreau doar să rămânem neînvinși”, a spus Xavi, citat de marca.com.

În prezent, Al-Sadd este neînvinsă de 34 de meciuri în Qatar. Cu Xavi pe bancă, Al-Sadd a cucerit un titlu, două Cupe, o Supercupă și două Cupe ale Emirului.

Cu Ronald Koeman pe bancă, Barcelona a avut un start dezamăgitor de sezon: locul 9 în La Liga, cu 15 puncte, la șase lungimi de liderul Real Madrid și înfrângeri severe în grupele Champions League: 0-3 cu Bayern și Benfica.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” Vezi toate știrile
Citește și