Închide meniul
Foto

„E ridicol. Aceste femei sunt mamele copiilor mei”. Super-vedeta care şochează pe toată lumea. Trăieşte cu două femei în acelaşi timp

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 noiembrie 2021, 17:46

Reclamă
„E ridicol. Aceste femei sunt mamele copiilor mei”. Super-vedeta care şochează pe toată lumea. Trăieşte cu două femei în acelaşi timp

lou williams cu iubitele

Lou Williams Instagram

O super-vedetă din NBA şochează pe toată lumea. Trăieşte cu două femei în acelaşi timp fără să se ascundă. Este vorba despre jucătorul celor de la Atlanta Hawks, Lou Williams.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super-vedeta care şochează pe toată lumea

Este un lucru care nu se întâmplă în mod normal. Lou Williams, în vârstă de 35 de ani, a lăsat pe toată lumea cu gura căscată încă din 2014. Atunci se afla deja într-o relaţie cu Ashley Anderson, dar a oficializat-o şi pe cea cu Rece Mitchell. Le-a pus deja porecle celor două femei din viaţa lui.

Lou Williams are copii cu ambele sale iubite

Lou Williams are doi copii cu prima iubită, căreia îi spune „Blonda”, iar cu a doua, poreclită „Bruneta”, are un singur copil. Acesta a declarat, recent, care este cea mai mare problemă cu care se confruntă de când este bigam.

„Lumea chiar a ajuns să spună că sunt surori. E ridicol. Nu-mi place faptul că nu pot controla ce se spune despre ele sau cum sunt văzute. Aceste femei sunt mamele copiilor mei. Nu sunt doar două tipe oarecare care mă însoţesc”, a explicat baschetbalistul, anunţă marca.com.

Nici pe cei de la Atlanta Hawks nu îi deranjează că Lou Williams este bigam. Conducătorii echipei de baschet îi oferă un salariu de 5 milioane de dolari pe an starului american.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și