Închide meniul

Răsturnare de situație! FC Barcelona o contrazice pe Al Sadd: nu s-a ajuns la nicio înțelegere pentru Xavi!

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 16:49

Reclamă
Răsturnare de situație! FC Barcelona o contrazice pe Al Sadd: nu s-a ajuns la nicio înțelegere pentru Xavi!

Răsurnare de situație! FC Barcelona o contrazice pe Al Sadd: nu s-a ajuns la nicio înțelgere pentru Xavi!

Profimedia

Răsturnare de situație în cazul lui Xavi

La scurt timp după anunțul făcut de Al Sadd, presa din Spania anunță o răsturnare de situație în cazul lui Xavi. Potrivit Mundo Deportivo, surse din cadrul clubului au transmis că nu s-a ajuns la nicio înțelegere cu gruparea din Qatar pentru clauza de rezilere a antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona este nevoită să plătească cinci milioane de euro pentru a își asigura serviciile legendei de pe Camp Nou. Catalanii consideră că anunțul făcut de Al Sadd pune presiune pe Rafa Yuste și Mateu Alemany, doi dintre conducătorii Barcelonei care au mers la Doha pentru a negocia plecarea lui Xavi.

”Al Sadd a ajuns la o înțelegere pentru transferul lui Xavi la FC Barcelona, după achitarea clauzei de rezilere stipulată în contract. Vom mai colabora cu Barcelona în viitor. Xavi este o parte importantă din istoria lui Al Sadd și îi urăm succes”, a transmis CEO-ul de la Al Sadd, Turki Al-Ali.

Al Sadd a anunțat că a ajuns la un acord cu FC Barcelona

Al Sadd, fostul club al lui Xavi, a anunţat că a ajuns la un acord cu gruparea blaugrana pentru ca fostul campion mondial să revină pe Camp Nou. Catalanii au plătit 5 milioane de euro pentru „transfer”.

„Clubul a ajuns la o înţelegere pentru mutarea lui Xavi la Barcelona, după ce a fost plătită cluaza din contract. Xavi e un om important din istoria lui Al Sadd. Îi urăm succes în continuare”, se arată în comunicatul emis de arabi.

Reclamă

Xavi a mers personal la palatul lui Mohamad bin Khalifa al Thani, șeicul celor de la Al-Sadd, pentru a-și negocia plecarea la Barcelona, scrie sport.es.

FC Barcelona o contrazice pe Al Sadd: nu s-a ajuns la nicio înțelgere pentru Xavi!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 Vezi toate știrile
Citește și