Închide meniul

”L-am rugat ca să ne aducă alimente de bază, ca să am cu ce trăi!” Calvarul prin care trece Rică Răducanu: ”Mi-e și frică să mai ies din casă”

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2021, 18:47

Reclamă
”L-am rugat ca să ne aducă alimente de bază, ca să am cu ce trăi!” Calvarul prin care trece Rică Răducanu: ”Mi-e și frică să mai ies din casă”

Drama uriaşă a lui Rică Răducanu

Hepta

De teama virusului, lui Rică Răducanu îi este teamă să iasă din casă. Rică Răducanu apelează la fiul său pentru a avea alimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pare că nu mai scăpăm de perioada asta nenorocită. Unde te uiți, la orice televiziune, numai de morți auzi. Mi-e și frică să mai ies din casă. L-am rugat pe fiu-miu să ne aducă alimentele de bază, ca să am cu ce trăi”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Rică Răducanu profită de curte pentru a se plimba

Rică Răducanu profită de curtea pe care o are pentru a se putea mișca.

”Ies doar prin curte să mă mai plimb, nici măcar în fața casei. Nu credeam că voi trăi asemenea timpuri nenorocite. Nici cu cine să mai vorbesc nu mai am. Că mai mulți din generația mea s-au dus deja! Plus că timpurile s-au schimbat. Nu mai sunt aceiași oameni, nici cartierul nu mai e ce a fost cândva și nici fotbalul. Dar asta stă, probabil, în firea lucrurilor!”, a mai spus Rică Răducanu.

Rică Răducanu are și probleme financiare

Rică Răducanu a dezvăluit că primeşte o pensie de 1.800 de lei pe lună după 50 de ani în câmpul muncii. Fostul mare internaţional român este la pământ cu banii şi face economie la orice.

Reclamă

Lui Rică Răducanu nu-i mai vine nici să se uite la televizor mult, pentru a nu consuma curent. Pensia de 1.800 de lei nu îi mai ajunge să îşi acopere cheltuielile curente. „O să facem economie la televizor, noi, pensionarii. O să o lăsăm mai moale, mă mai uit doar o jumătate de oră. Am presimțit că va fi greu, încă de astă-vară. Închid lumina prin casă, în urma soției. Noroc că ea este mai bine, cu sănătatea, le gătește nepoților, care învață online. Ne mai ajută cu bani fiul meu, ne descurcăm cum putem, el a mai lucrat, pe colo-colo, ca antrenor”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și