Închide meniul

Edi Iordănescu, strigăt de luptă înainte de FC Voluntari – FCSB: ”Trebuie să luptăm până în ultima clipă și să câștigăm fiecare joc!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 noiembrie 2021, 16:24

Reclamă
Edi Iordănescu, strigăt de luptă înainte de FC Voluntari – FCSB: ”Trebuie să luptăm până în ultima clipă și să câștigăm fiecare joc!”

Edi Iordănescu a ajuns la capătul puterilor

Profimediaimages

Edi Iordănescu, strigăt de luptă înainte de FC Voluntari – FCSB

FCSB joacă în campionat duminică, de la ora 21.30, în faţa celor de la FC Voluntari, chiar echipa în faţa căreia a pierdut la ”masa verde” în optimile Cupei României. Edi Iordănescu vrea victoria cu orice preț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Va fi provocarea cea mai mare. Timpul pe care l-am avut, nu e ușor. Trebuie să ne repliem rapid. Unii jucători nu au jucat, nu au avut meciuri. Nu m-a preocupat seria de victorii. Contează echipa și rezultatele. E loc tot timpul de mai bine. Putem să fim la cote înalte, dar ne trebuie punctele.

Important e să câștigăm joc de joc. Nu trebuie să acceptăm să pierdem. Trebuie să luptăm până în ultima clipă. Mă interesează să câștigăm. Vreau să luăm puncte. Dacă adversarele se împiedică, urcăm în clasament. Sunt lucruri ce nu le pot controla. Vreau să prelungim această serie”, a declarat Edi Iordănescu în cadrul unei conferințe de presă.

FCSB, avertizată de rivalii din Liga 1: ”Nu ne sperie seria lor de victorii!”

Eduard Pap, portarul celor de la FC Botoșani, a prins aripi după victoria cu FC Argeș, scor 1-0. La final, goalkeeper-ul a anunțat că i-a pus gând rău FCSB-ului, următoarea adversară din campionat.

”Nu ne sperie seria lor de 7 victorii. Dacă nu mă înșel, și CFR avea o serie asemănătoare și i-am bătut. Sperăm ca Steaua să învingă și Voluntari, să ajungă la 8 victorii la rând și după să le oprim noi seria. 

Reclamă

Așteptam de mult timp acest succes. Ne bucurăm că am terminat turul de campionat pe loc de play-off. Trebuia să suferim azi, dar am avut și alte ocazii, trebuia să închidem jocul mai devreme”, a declarat Pap după FC Argeș – FC Botoșani 0-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și