Închide meniul

Gigi Becali poate da două super-lovituri pe piaţa transferurilor. „Perlele” de la FCSB care sunt aproape de Galatasaray

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 16:07

Reclamă
Gigi Becali poate da două super-lovituri pe piaţa transferurilor. „Perlele de la FCSB care sunt aproape de Galatasaray

Gigi Becali, răspuns pentru Valeriu Iftime

Hepta

„Octavian Popescu şi Ianis Stoica se află pe radarul lui Galatasaray”, au notat turcii de la Sabah, care au oferit şi cifrele pe care cei doi le au în toate competiţiile, în acest sezon, 4, respectiv 5 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray l-a vrut şi în vară pe Octavian Popescu

Despre interesul lui Fatih Terim pentru Octavian Popescu a mai amintit presa din Turcia şi în finalul lunii august, după ce Cicâldău şi Moruţan semnaseră deja. Patronul vicecampioanei României nu a stat pe gânduri şi a anunţat că îl lasă să plece pentru 15 milioane de euro.

„Octavian Popescu este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului românesc şi a atras atenţia a mai multor cluburi europene. Fiecare meci jucat de tânărul de 18 ani este urmărit, în format live, de zeci de scouteri”, spuneau jurnaliştii turci, la momentul respectiv.

La fel ca şi atunci, Galatasaray va încerca să scadă din preţul cerut de Gigi Becali şi turcii speră să poată rezolva mutarea lui Popescu pentru o sumă de până la 6-7 milioane de euro.

Prețul lui Octavian Popescu i-a speriat şi pe italieni. Cine s-a interesat de „perla” lui Gigi Becali

Octavian Popescu (18 ani) este jucătorul de pe urma căruia Gigi Becali speră să obțină cei mai mulți bani. Puștiul a stârnit interes în Italia, dar prețul său a stârnit o reacție virulentă.

Reclamă

Bogdan Pătrașcu, fost jucător în Italia care are relații bune în Peninsulă, a dezvăluit ca a fost sunat de un om de fotbal din Italia, care însă a închis telefonul când a auzit cât cere Gigi Becali pentru „perla” sa.

„Cred că acum vreo 5-6 luni m-a sunat cineva din Italia cu care am rămas în relații. Îl voia pe Octavian Popescu. A zis că îi place de el. I-am spus 10 milioane. Mi-a zis: ‘Te-am pupat’. Mi-a închis. Ce să plec de mai de jos? I-am zis așa, ce pretenții există prin ziare. Dar i-am zis să vină în România să vorbim. ‘Te-am pupat’, a răspuns”, a declarat Pătrașcu, cu o lună în urmă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și