Închide meniul
EXCLUSIV

Ieșirea lui Becali a creat panică în rândul jucătorilor de la FCSB! Ce a decis Edi Iordănescu după criticile finanțatorului

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 23:55

Reclamă
Ieșirea lui Becali a creat panică în rândul jucătorilor de la FCSB! Ce a decis Edi Iordănescu după criticile finanțatorului

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la insistenţele lui Gigi Becali

Facebook FCSB

Din informațiile AS.ro, criticile patronului l-au deranjat enorm pe Edi Iordănescu. De altfel, tehnicianul a refuzat să comenteze ieșirile lui Becali în spațiul public. Finanțatorul roș-albaștrilor a încălcat prin ieșirea sa o mare parte din clauzele contractului pe care îl are cu Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate astea, antrenorul echipei nu pare tentat să le activeze și va continua la FCSB. Iordănescu a participat la antrenamentele echipei și pregătește partida următoare. FCSB va juca împotriva celor de la Botoșani, în prima etapă a returului sezonului regulat din Liga 1.

Jucătorii de la FCSB, atașați de Edi Iordănescu

Ieșirile lui Becali i-au speriat pe jucătorii de la FCSB care sunt foarte atașați de noul tehnician al echipei. Din informațiile AS.ro, fotbaliștii vicecampioanei se temeau de faptul că Iordănescu jr. se va supăra și va pleca de la FCSB, iar ei se vor întoarce la ce se întâmpla în trecut, când Gigi Becali decidea totul la echipă.

Tănase și colegii săi au fost extrem de deranjați de criticile patronului și sunt mulțumiți de ce au realizat cu Iordănescu, în condițiile în care echipa a fost lovită de COVID-19 și de accidentări. Majoritatea jucătorilor nu se puteau pregăti din cauza virsului, iar echipa a fost nevoită să dispute trei jocuri într-o săptămână.

Jucătorii de la FCSB sunt convinși că pot lua titlul cu Iordănescu jr.

Jucătorii de la FCSB s-au atașat enorm de Edi Iordănescu și sunt extrem de mulțumiți de cum se lucrează la antrenamente. Coman și compania sunt încântați de metodele de pregătire ale tehnicianului și sunt convinși că împreună cu acesta pot obține rezultate mult mai bune și să ia campionatul.

Reclamă

În acest moment, distanța dintre CFR și FCSB este de 8 puncte. Ardelenii au 39 de puncte, în timp ce actuala echipă a lui Edi Iordănescu are 31 de puncte. Tehnicianul a luat titlul în sezonul trecut cu clujenii.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:30 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” Vezi toate știrile
Citește și