Închide meniul

Germania, probleme mari de lot înaintea dublei cu Liechtenstein şi Armenia. Anunţul lui Hansi Flick

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 15:54

Reclamă
Germania, probleme mari de lot înaintea dublei cu Liechtenstein şi Armenia. Anunţul lui Hansi Flick

Germania, probleme mari de lot înaintea dublei cu Liechtenstein şi Armenia.

Profimediaimages

„Câţiva jucători ne-au părăsit, cinci din cauza coronavirusului. Nico Schlotterbeck şi Florian Wirtz sunt accidentaţi. Şi ieri (n.r. – marţi), Julian Draxler a suferit şi el o problemă musculară şi va fi absent pentru o perioadă”, a spus Flick, anunţând a priori o absenţă destul de lungă a mijlocaşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problemele la naţionala germană au început marţi, când s-a aflat că Niklas Sule este pozitiv cu noul coronavirus. Fotbalistul de la Bayern şi alţi patru jucători care au fost în contact cu el, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Serge Gnabry şi Karim Adeyemi, au fost nevoiţi să părăsească echipa.

Pe lângă aceştia, Florian Wirtz şi Nico Schlotterbeck au probleme musculare şi s-a renunţat şi la ei.

Germania e deja calificată la CM 2022, dar poate ajuta România

Germania este deja calificată la Cupa Mondială din 2022, dar naţionala României ar putea să aibă nevoie ca nationalmannschaft să câştige, duminică, în Armenia, pentru a ocupa locul al doilea în grupă, care duce la barajul pentru turneul final din Qatar.

În ultimele două etape ale Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie.

Reclamă

Aflaţi pe locul 2 în clasamentul grupei, „tricolorii” sunt siguri de calificarea la barajul de accedere la CM dacă vor câştiga ambele partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și