Închide meniul
Foto

„Eu sunt bărbatul în casă”. Anamaria Prodan a scăpat de inhibiții în timpul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Imagine senzuală, din intimitate

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 15:58

Reclamă
„Eu sunt bărbatul în casă”. Anamaria Prodan a scăpat de inhibiții în timpul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Imagine senzuală, din intimitate

Anamaria Prodan, dezvăluiri fabuloase

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria a dezvăluit deja că nu va trece mult timp până când se va recăsători. Bun prieten cu agentul de jucători, Cătălin Botezatu a asigurat că viitorul soț al ei va fi un miliardar. „De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea„, a precizat celebrul creator de modă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, imagini uluitoare din propria casă

Până să îl găsească pe cel de-al treilea soț, impresarul a postat o imagine care a devenit imediat virală. Anamaria Prodan a fost fotografiată, îmbrăcată sumar, în timp ce făcea curat prin casă.

Eu sunt bărbatul în casă„, a fost mesajul Anamariei. În numai două ore a primit peste 18.000 de aprecieri.

https://www.instagram.com/p/CWLEb6UsteL/

Anamaria Prodan a întărit faptul că își va reface viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf și spune că va recupera anii pierduți.

Reclamă

Îi recuperez fără probleme. Vreau să culeg roadele muncii mele. O să mă plimb, o să îmi iau familia, copiii mei, o să mergem în excursie, cum plănuisem, o să facem tot ce trebuia să facem în anii ăștia. Normal că m-aș căsători, am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?! Nu sunt modestă”, a ținut să afirme Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan se mută din România

Vedeta a luat o decizie radicală, în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a anunțat că va pleca din România și va locui în SUA și la Dubai. Mai mult, a spus că și fiul său și al lui Laurențiu Reghecampf, Bebeto, va studia în Statele Unite.

Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze„, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul Vezi toate știrile
Citește și