Închide meniul

„E ca şi cum ar da 5 lei”. Gigi Becali, dat de gol de un apropiat. Cât de bogat este, de fapt, latifundiarul din Pipera

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 8:58

Reclamă
„E ca şi cum ar da 5 lei. Gigi Becali, dat de gol de un apropiat. Cât de bogat este, de fapt, latifundiarul din Pipera

Gigi Becali vinde FCSB şi preia o altă echipă

Antena Sport

Gigi Becali nu se uită la bani atunci când vine vorba să-şi îndeplinească dorinţele. Asta crede unul dintre apropiaţii latifundiarului din Pipera, fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, dat de gol de un apropiat

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre clauza de reziliere a contractului lui Edi Iordănescu, antrenorul lui FCSB. Patronul lui FCSB a dat de înțeles că ar plăti clauza de 500 de mii de euro din contractul lui Edi Iordănescu dacă vrea să îl dea afară pe antrenor. De aceeaşi părere este şi Dumitru Dragomir.

„Da, pentru Gigi Becali e 500.000 de euro cum e pentru tine 5 lei. Sau pentru mine 500 de euro. Asta e diferența. El stă pe cash acum pe 200-300 de milioane de euro. Cash, rețineți ce vă spun acum. Chiar dacă mă va înjura pentru treaba asta, vă spun sigur.

Țiriac are și el. Eu muncesc pentru mine și pentru copii mei, dar nu mă pot compara cu Gigi Becali”, a spus Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

Fiica lui Gigi Becali a dat un tun financiar

Gigi Becali are cu ce se mândri. Chiar dacă rezultatele obținute de FCSB, în ultima perioadă, nu sunt pe placul lui, patronul roș-albaștrilor are un succes uriaș în afaceri. Pe urmele lui calcă și fiica cea mare, Theodora Becali Mincu. Tânăra în vârstă de 26 de ani tocmai a reușit o tranzacție care îi aduce în conturi o sumă uriașă.

Reclamă

Teodora a început să se ocupe de afacerile familiei și se descurcă de minune. Potrivit profit.ro, femeia care este căsătorită cu Mihai Mincu, a bătut palma cu un grup de firme pentru a le vinde un teren de 2 hectare în Pipera. Acolo se va construi un ansamblu rezidențial cu 140 de apartamente.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și