Închide meniul
Foto

O super-vedetă mondială, dată de gol de propria soţie! Ce a putut spune fotomodelul: „S-a întors acasă”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 noiembrie 2021, 14:47

Reclamă

Soţia lui Dani Alves e în culmea fericirii. Joana Sanz a decis să facă public totul după ce soţul ei a revenit la FC Barcelona. A dezvăluit ce a simţit pe o reţea de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves, dat de gol de propria soţie

Joana Sanz nu a ratat ocazia de a le arăta fanilor cât de tare se bucură. Tânăra în vârstă de 28 de ani este căsătorită din 2007 cu fundaşul brazilian care a revenit pe Camp Nou. Modelul a fost în culmea fericirii pentru revenirea lor la Barcelona. A postat pe contul de Instagram un colaj de pe Camp Nou și a scris la descriere „Acasă”.

Mai mult, Joana Sanz a redistribuit postarea lui Dani Alves în care acesta îngenunchează pe Camp Nou pentru a săruta stema Barcelonei. „He’s back (s-a întors)”, a mai scris Joana Sanz la fotografia cu soțul ei iar la Barcelona.

Dani Alves, primul transfer al Barcelonei în era Xavi

Dani Alves este primul transfer realizat de Barcelona după revenirea lui Xavi la catalani, de această dată din postura de antrenor. Xavi va aștepta de la Alves să fie un lider veritabil și în vestiar.

„Sunt aproape 5 ani de când lupt ca un nebun pentru acest moment. Nu știam că va dura atât, nu știam că va fi atât de greu, dar știam în adâncul sufletului meu că ziua asta va veni. Mă întorc în casa din care n-am plecat niciodată și, cum am spus înainte să plec: eu sunt unul dintre voi. Nu știu cât va dura acest vis, dar mă voi bucura de fiecare clipă!

Reclamă

Ne vedem curând acolo unde îmi place cel mai mult, cu aceeași entuziasm ca prima dată și cu aceeași dorință de a ajuta la reconstrucția celui mai bun club din lume! Mă întorc la mine acasă”, este mesajul emoționant al fotbalistului la revenirea pe Camp Nou.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și