Închide meniul

„Dumnezeu să ne ierte!”. Mihai Stoica, prima reacție după ce Edi Iordănescu și-a dat demisia de la FCSB. Ce va face pe toată durata Postului Bucuriei

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 22:35

Reclamă
„Dumnezeu să ne ierte!. Mihai Stoica, prima reacție după ce Edi Iordănescu și-a dat demisia de la FCSB. Ce va face pe toată durata Postului Bucuriei

Mihai Stoica critică vizita lui Edi Iordănescu la antrenamentele lui Real Madrid

Mihai Stoica, alături de Edi Iordănescu / Hepta

Managerul general de la FCSB a evitat să îi transmită un mesaj public lui Edi Iordănescu. Le-a transmis însă urmăritorilor lui că, de luni, va evita să mai intre pe rețelele de socializare. Va face asta pe toată durata Postului Bucuriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: „Îi rog pe toți cei cărora le-am greșit să mă ierte”

Pe toată durata Postului Bucuriei nu voi mai intra pe rețelele de socializare, nu voi citi mesaje, nu înainte de a-i ruga azi, după Vecernia Iertării, pe toți cei cărora le-am greșit să mă ierte.

Post binecuvântat tuturor! Dumnezeu să ne ierte și să ne binecuvânteze pe toți!„, a reacționat oficialul lui FCSB.

Cu scurt timp înainte, MM a postat o imagine din fața unei mănăstiri. „Post cu folos duhovnicesc tuturor„, a transmis Mihai Stoica.

Reclamă

Decizia luată de managerul general al roș-albaștrilor nu poate fi decât pe placul patronului. Gigi Becali este cunoscut pentru atașamentul său față de biserică. Omul de afaceri a tot afirmat, în acest an, că își dorește să se călugărească.

Gigi Becali a anunțat că Edi Iordănescu ar putea deveni selecționerul României

Gigi Becali a dezvăluit că Edi Iordănescu ar putea ajunge pe banca naţionalei după despărţirea de FCSB. „Nu m-a sunat nimeni de acolo”, susţine fostul antrenor al roş-albaştrilor, care totuşi are şanse mari să îi ia locul lui Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu am nicio ofertă în momentul acesta. Nu m-a sunat nimeni de la națională și asta pot proba cei de acolo. Eu nu am vrut să plec de la FCSB. Am avut două oferte în ultima lună, ambele de afară. Una dintre echipe îmi plătea și clauza de reziliere.

Gigi putea să facă bani dacă îmi spunea că nu mă mai vrea. Iar eu am refuzat ambele oferte, încă de la primul telefon. Agenții pot confirma”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a acceptat să plece de la FCSB fără a-i fi plătită clauza de reziliere, de 500.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și