Închide meniul
VIDEO

Louis van Gaal face orice pentru a fi alături de jucători. Selecționerul Olandei dă indicații dintr-o mașină de golf după ce a suferit un accident. Imagini inedite

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2021, 18:34

Louis van Gaal face orice pentru a fi alături de jucători. Selecționerul Olandei dă indicații dintr-o mașină de golf după ce a suferit un accident. Imagini inedite

Louis van Gaal, antrenamente dintr-o mașină de golf

Profimediaimages

Potrivit unui purtător de cuvânt al federaţiei (KNVB), Van Gaal a alunecat, duminică seară, în timp ce îşi parca bicicleta lângă hotelul jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis van Gaal, antrenamente dintr-o mașină de golf

Louis nu poate merge şi foloseşte un scaun cu rotile. Vrea să facă totul pentru a fi prezent la meciul de marţi”, a spus purtătorul de cuvânt, potrivit news.ro.

Este de aşteptat ca Van Gaal, care are un şold artificial din 2012, să explice mai târziu ce a păţit, la conferinţa de presă de luni. El nu va fi prezent la centrul de antrenament al KNVB ca de obicei, dar se va adresa presei de la hotelul jucătorilor, printr-o legătură video.

Antrenorul asistent Henk Fraser l-a condus pe Van Gaal cu o mașină de golf la terenul de antrenament, unde jucătorii începuseră deja încălzirea sub conducerea lui Danny Blind. Fraser s-a asigurat că Van Gaal a putut să urmărească îndeaproape pregătirea echipei.

Reclamă

Olanda va întâlni, marţi, de la ora 21.45, pe teren propriu, Norvegia, fără spectatori pe Stadionul De Kuip din Rotterdam, din cauza măsurilor împotriva coronavirusului impuse de guvern. Echipa lui Van Gaal are un avans de două puncte în clasament faţă de Norvegia şi Turcia, iar o victorie îi va garanta calificarea directă la Mondialul de anul viitor.

Naționala Olandei se poate califica şi cu un rezultat de egalitate, deoarece are un golaveraj mai bun decât Turcia, care joacă în Muntenegru, însă cu o înfrângere riscă eliminarea din competiţie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană Vezi toate știrile
Citește și