Închide meniul

ULUITOR! Cum a ajuns Toni Petrea antrenor la FCSB! Gigi Becali: „Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns!” Varianta interzisă de regulament: „Mi-a zis MM că nu poate să antreneze a treia echipă!”

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2021, 11:58

Reclamă
ULUITOR! Cum a ajuns Toni Petrea antrenor la FCSB! Gigi Becali: „Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns! Varianta interzisă de regulament: „Mi-a zis MM că nu poate să antreneze a treia echipă!

Gigi Becali, apărat de un patron din Liga 1

Hepta

Gigi Becali l-a readus pe Toni Petrea la echipă. Becali a dezvăluit că acesta nu a fost prima variantă, însă a fost primul care a răspuns la apel. Becali l-ar fi vrut și pe Ilie POenaru, însă regulamentul nu îi permite să antreneze 3 echipe într-un sezon. Poenaru a antrenat Academica Clinceni, după care a plecat la Gaz Metan Mediaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a ajuns Toni Petrea antrenor la FCSB! Gigi Becali

L-am sunat dimineață și i-am spus că-l sun mai pe seară, ca să vorbească cu familia lui. Când m-am despărțit de el, i-am dat 48 de ore să se răzgândească, el a plecat, nu l-am dat afară. Pe listă au fost trei. A mai fost și Poenaru, dar mi-a zis MM că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipă și a mai fost încă un antrenor căruia nu-i mai dau numele. 

Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns și a răspuns primul Petrea. A spus că nu va mai face niciodată o schimbare după pauză. Câteva meciuri va avea libertate, cum am și acordat, 11 meciuri”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Toni Petrea a revenit la FCSB

Toni Petrea este noul antrenor al vicecampioanei. Doar de câteva ore a avut nevoie Gigi Becali pentru a găsi un nou antrenor care să îl înlocuiască pe Edi Iordănescu. „Am semnat contractul. Mâine e la antrenament. Nici nu am vorbit cu Dică. Nu ştiu. Este Toni Petrea. Nu mai ştiu cum să spun”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro. Mai mult, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Nicolae Dică nu a fost o soluţie pentru FCSB niciun moment.

Gigi Becali şi Edi Iordănescu s-au despărţit cu scandal. Antrenorul nu a fost de acord cu criticile patronului la adresa echipei din spaţiul public şi s-a decis să plece de la echipă. A lăsat-o pe FCSB pe locul al doilea al clasamentului, la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și