Închide meniul

CFR Cluj, în pragul colapsului financiar! Ardelenii, obligați să-i achite restanțele lui Edi Iordănescu. Când expiră termenul

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 8:08

Reclamă
CFR Cluj, în pragul colapsului financiar! Ardelenii, obligați să-i achite restanțele lui Edi Iordănescu. Când expiră termenul

Mesajul lui Edi iordănescu pentru Gigi Becali

Hepta

Din informațiile AS.ro, mai este aproximativ o săptămână până la termenul limită la care CFR va trebui să-i plătească restanțele financiare lui Iordănescu. Fostul antrenor din Gruia are de primit aproximativ 200.000 de euro, mai precis 185.000 de euro. 100.000 de euro, reprezentând primă de titlu, iar 85.000 de euro, restanțe salariale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a luat titlul cu CFR Cluj, dar a plecat fără să fie plătit. Tehnicianul s-a adresat ulterior comisiilor care i-au dat câștig de cauză. Astfel, ardelenii sunt obligați ca în aproximativ o săptămână să îi achite restanțele financiare.

CFR Cluj se pregătește de insolvență

Ultimele informaţii din interiorul campioanei spun că şefii lui CFR Cluj sunt pe cale să ia o decizie radicală. Totul se întâmplă din cauza datoriilor uriaşe ale echipei.

CFR Cluj este foarte aproape de a intra în insolvenţă. Acesta ar fi planul secret prin care şefii campioanei vor să scape de datoriile uriaşe pe care le înregistrează echipa în aceste momente.

Acest lucru nu se va întâmpla imediat, ci în primăvara sau în vara anului viitor. CFR Cluj, echipa pregătită de Dan Petrescu, nu este la prima insolvenţă. Ca și la celelalte formații care au intrat în insolvență, datoriile foarte mari constituie grija și la Cluj. Campioana vrea să ia licenţa pentru sezonul următor din Liga 1, apoi ar solicita reorganizarea.

Reclamă

Jucătorii sunt nepătiţi de trei luni, iar în conducere sunt și persoane neplătite de patru luni. Mai mult, ar mai exista şi datorii vechi care vor mai apărea pe parcurs. La finalul anului trecut, conform actelor oficiale, CFR figura cu o datorie de 19,5 milioane de euro. Peste 50% din sumă era, de fapt, creanța propriului patron, care și-a înregistrat în acte toate sumele introduse în club sub formă de împrumuturi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și