Închide meniul
Video

Dani Alves a venit la prezentare în picioarele goale: ”Tot pământul ăsta e al vostru”

Cătălin Oprișan Publicat: 18 noiembrie 2021, 14:07

Reclamă

Dani Alves la prezentarea de pe ”Camp Nou”

Profimediaimages

Dani Alves a reapărut pe gazonul de pe ”Camp Nou” după o pauză de cinci ani. S-a prezentat la sacou și pantalon cu lampas, dar în picioarele goale, pentru că Deuteronomul, a 5-a Carte a Pentatheului, spune că ”Tot pământul pe care talpa ta îl va călca, va fi al tău; de la deșert până în Liban de la râul Eufrat până la Marea cea Mare”. Asta pe stadion, în fața a peste 10.000 de oameni veniți să-l vadă pe jucătorul cu 391 de partide la FC Barcelona, adunate în opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La prezentarea din fața presei însă, Alves a venit tras pe… șlapi. Niște ”Havaiene” de 25,95 de euro, cu talpă roșie și bandă cu steagul Braziliei.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și