Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

”Mineru” Pîrtea, cu lacrimi în ochi: ”Și acum îmi vine să plâng!” Cum a ajuns de la box la kempo: ”I-am făcut cunoștiință cu sora mea!”

Silviu Corneanu Publicat: 19 noiembrie 2021, 14:18

Reclamă
”Mineru” Pîrtea, cu lacrimi în ochi: ”Și acum îmi vine să plâng!” Cum a ajuns de la box la kempo: ”I-am făcut cunoștiință cu sora mea!”

”Mineru” Pîrtea, cu lacrimi în ochi la AS.ro LIVE

AS.ro

”Mineru” Pîrtea a fost extrem de emoționat în momentul în care a fost întrebat despre retragerea din activitate. Lui Pîrtea i-au dat lacrimile, vorbind despre finalul carierei sale, care nu este deloc aproape. Înainte să se lase, Pîrtea vrea să devină campion mondial la profesioniști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu m-am gândit la decizia asta, este foarte grea. Îmi vine să plâng acum, dar atunci, e greu. Îți dedici tot timpul tău. Am colegi care fac și altceva, eu am fost doar în sport. Îmi plăcea să fiu gardă de corp, când eram mai puști, dar am refuzat, deși am avut o ofertă. M-am axat mai mult pe sport. Sper să mă ajute în viață. Sportul de performanță poți să-l faci până la 40, spre exemplu”, a povestit Aurel ”Mineru” Pîrtea la AS.ro LIVE.

”Mineru” Pîrtea a trecut de la box la kempo

Pîrtea a renunțat la box după ce nu a fost luat în lotul național. ”Mineru” s-a apucat de kempo, sub îndrumarea lui Yamato Zaharia, dar pentru a fi primit la sală, ”a fost nevoit” să i-o perzinte pe sora sa lui Victor Apostol.

Am ajuns la sensei Yamato Zaharia, avea un prieten, Victor Apostol, care acum este cumnatul meu. Mi-a zis că dacă îi fac cunoștiință cu sora mea, mă ia la sală. I-am făcut cunoștiință cu sora mea și m-a luat la sală. M-a ajutat foarte mult box-ul, în asta”, a dezvăluit ”Minerul” Pîrtea.

În cadrul emisiunii AS.ro LIVE, Pîrtea și-a adus aminte de pirmul său meci la kempo.

Reclamă

Nu știam ce e kempo. Prima mea competiție, cu sensei Yamato, era numai pe punctaj, trebuia să retragi mâna după ce lovești, eu dădeam serii, ca la box, el dădea o dată și puncta. Îmi venea să mă cert cu arbitrul și-i ziceam, domne, eu l-am bătut, că i-am dat mai mulți pumni. Dacă nu retrăgeam mâna, nu puncta, dacă eu dădeam serii”, și-a amintit Pîrtea la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și