Închide meniul

Andrei Raţiu este dorit în Serie A, dar şi de o fostă echipă a lui Cristiano Ronaldo. Anunţul făcut de italieni

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 17:11

Reclamă
Andrei Raţiu este dorit în Serie A, dar şi de o fostă echipă a lui Cristiano Ronaldo. Anunţul făcut de italieni

Andrei Rațiu, pregătit pentru bătăliile din Nations League

Andrei Raţiu, în tricoul echipei naţionale / Hepta

Şi fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo, Sporting Lisabona, stă cu ochii pe fundaşul român. Raţiu ar putea ajunge la ocupanta locul 19 din Serie A în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raţiu continuă progresul început la echipa a doua a lui Villarreal şi continuat în stagiunea trecută la formaţia olandeză ADO Den Haag. Fotbalistul născut în 1998 a fost căutat de Salernitana şi în vară, iar recentele sale prezenţe în naţionala României au făcut ca el să atragă atenţia unor echipe din Bundesliga.

Raţiu a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi s-a impus acum la prima reprezentativă antrenată de Mirel Rădoi. De serviciile sale sunt interesate şi două echipe din Portugalia, Sporting Braga şi Sporting Lisabona”, a scris tuttomercatoweb.com.

Andrei Raţiu a fost cedat definitiv de Villarreal la Huesca, imediat după ce a participat cu România la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”Am preferat să vin la Huesca pentru că mi-a oferit cel mai interesant proiect sportiv. Au fost mai multe oferte, dar asta m-a convins. Coechipierii m-au primit foarte bine, știam pe câțiva dintre ei, acum vreau să capăt încredere și să mă integrez cât mai repede.

Reclamă

A fost greu să mă despart de Villareal după atâta timp, dar aveam nevoie de o schimbare, au fost cuvintele lui Rațiu de la prezentare. 

Andrei Raţiu, evoluţii bune la echipa naţională

Andrei Raţiu este unul dintre cei mai lăudaţi jucători de la echipa naţională, pentru care a jucat deja 5 meciuri. În vârstă de 23 de ani, Andrei Raţiu este cotat la 600 de mii de euro, conform celor de la Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și