Închide meniul

Transfer ULUITOR! Raul Rusescu a semnat cu o echipă din Liga a 4-a din Italia. Anunţul făcut de club

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 17:50

Reclamă
Transfer ULUITOR! Raul Rusescu a semnat cu o echipă din Liga a 4-a din Italia. Anunţul făcut de club

Transfer incredibil pentru Raul Rusescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

S-au dus vremurile în care Raul Rusescu o învingea pe Chelsea cu FCSB, în Europa League. Fostul atacant al roş-albaştrilor, ajuns la 33 de ani, a semnat cu o echipă din Liga 4 din Italia. Atacantul român, cotat la 400.000 de euro, a devenit cel mai valoros jucător din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu a semnat cu FC Lamezia Terme

„Un fotbalist extraordinar, cu calități tehnice deosebite. A jucat la echipe de renume european, precum Steaua București, Sevilla, Sporting Braga sau Osmanlispor. A fost golgeterul României și a cucerit trei titluri de campion în Liga 1”, a fost prezentarea celor de la FC Lamezia Terme, echipă care ţinteşte promovarea în Serie C.

Preşedintele italienilor, convins că a dat lovitura cu Raul Rusescu

Felice Saladini, preşedintele celor de la FC Lamezia Terme, s-a arătat încântat de aducerea atacantului român la echipă.

Sosirea unui fotbalist atât de talentat va aduce o contribuție importantă și ne va ajuta la îndeplinirea obiectivelor. Tot orașul salută această mutare, suntem uniți în culorile galben și albastru„, a spus Felice Saladini, conform celor de la zoom24.it.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:27 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și