Închide meniul

„Hai să facem o românească şi să punem un televizor!” Mihai Stoica, propunere incredibilă pentru arbitrajul din România: „Băi, alo, vezi că e nasoală rău de tot!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2021, 15:47

„Hai să facem o românească şi să punem un televizor! Mihai Stoica, propunere incredibilă pentru arbitrajul din România: „Băi, alo, vezi că e nasoală rău de tot!

Mihai Stoica, manager general FCSB

Mihai Stoica apel disperat pentru fani/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Stoica a propus ca al patrulea arbitru să aibă un televizor şi săî semnaleze atunci când pe reluări se văd greşeli de arbitraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, propunere incredibilă pentru arbitrajul din România

Hai, domnule, să facem o chestie românească. Hai să facem o chestie intermediară, să punem un televizor la al patrulea oficial. Şi aşa meciurile se dau toate la televizor şi sunt toate filmate live. «Băi, alo, vezi că e nasoală rău de tot, veniţi încoace şi uitaţi-vă la TV, vedeţi o reluare»”, a declarat Stoica pentru telekomsport.ro.

Gafă uriaşă de arbitraj în Chindia – Rapid 2-2

MM este sigur că Chindia ar fi meritat victoria și a pus tunurile pe brigada de arbitri condusă de Andrei Chivulete. Golul marcat de Marzouk, în minutul 89, din poziție de ofsaid, l-a înfuriat pe Mihai Stoica.

Din păcate, dacă scoatem din context faza golului doi, se putea vorbi despre o victorie meritată pentru cei de la Chindia. E o greşeală imensă de arbitraj şi aici, din nou, se pune avut problema arbitrajului video. Aici nu există niciun comentariu şi punct.

Rapid are probleme mari şi ştiam că are probleme mari. Rapid are jucători din Liga 2, au făcut carieră în Liga 2. I-a adus pe Belu, Săpunaru, Grigore, Junior Morais şi sunt apărători. Când Rapid trebuie să atace, are probleme. Are fundaşi lenţi, care atunci când trebuie să-şi asume riscuri, are probleme. În faţă nu au avut jucători care să decidă duelurile unu la unu„, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și