Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, primiţi ca nişte zei la stadion de fanii Galatei. Românii sunt titulari în Galatasaray – Fenerbahce

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 18:03

Reclamă
Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, primiţi ca nişte zei la stadion de fanii Galatei. Românii sunt titulari în Galatasaray – Fenerbahce

Galatasaray are pe masă o ofertă pentru Olimpiu Moruţan

Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan / Twitter Galatasaray

Fanii celor de la Galatasaray au înnebunit în momentul în care autocarul echipei a ajuns la stadion. Ultraşii Galatei au aprins torţe şi le-au transmis mesaje războinice lui Moruţan şi Cicâldău, înaintea partidei cu Fenerbahce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, primiţi ca nişte zei la stadion de fanii Galatei

Bașkanii ar putea să-i umple de bani pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău se pot umple de bani după derby-ul Galatasaray – Fenerbahce. Bașkanii formației Cim Bom pun la bătaie prime uriașe pentru victorie.

Presa din Turcia a dezvăluit suma pusă la batăie de șefii celor de la Galatasaray pentru o victorie în derby-ul cu Fenerbahce. Potrivit fanatik.tr, Olimpiu Moruțan, Alexandru Cicâldău și ceilalți jucători ai formației Cim Cim vor împărți aproximativ 350.000 de euro, dacă se impun în fața marii rivale.

Moruțan și Cicâldău sunt printre cei mai buni jucători de la Galatasaray în acest sezon. Fostul jucător de la FCSB are trei goluri și o pasă decisivă în 10 meciuri pentru formația turcă. De cealaltă parte, fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova are cifre identice, în 11 meciuri.

Reclamă

5 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan și 9 milioane de euro este cea a lui Olimpiu Moruțan, potrivit transfermarkt.com. Cei doi români câștigă 650.000 de euro și, respectiv, 900.000 de euro pe an, la echipa din Istanbul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și