Închide meniul
Foto

Observator – trei zile de ediții speciale despre România și oamenii care o construiesc! „Hai, România! În fiecare zi!”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 noiembrie 2021, 16:52

Până de Crăciun, zi de zi, dorințele devin realitate la Antena 1. Startul ediției de anul acesta se dă la Observator, ora 19.00. Marți, 30 noiembrie, de ziua protectorului României, Sfântul Andrei, românii sunt invitaţi să privească spre viitor şi să spună „Hai, România! În fiecare zi!”. Poveștile și tradițiile se transformă în reportaje emoționante la Observator, ora 19.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De Ziua României, 1 decembrie, Observator le arată telespectatorilor cum a construit fiecare România mea!”. România este astfel sărbătorită prin oamenii care contribuie la evoluţia ei. De la ora 11.00, parada militară se vede la Observator, Antena 1, într-o ediție specială, iar la ora 19.00, la Observator, unii dintre cei mai cunoscuți români spun Hai, România! În fiecare zi!”. Astfel, telespectatorii vor avea ocazia să vadă România prin ochii celor care o fac mai bună, de la an la an. Cei care construiesc un viitor mai bun decât trecutul. Cei care au rămas, arătând că se poate şi aici. Cei care s-au întors, aducând cu ei know-how-ul evoluţiei, organizarea şi bucuria de a fi împreună. Cei care vor să facă din România un loc cunoscut pentru inovaţie. Pentru că fiecare are „România mea!”.

OBSERVATOR. Despre Oameni. Știrile așa cum trebuie să fie.

https://observatornews.ro/

https://www.facebook.com/ObservatorAntena1

Reclamă

https://www.instagram.com/observatorantena1/?hl=en

https://www.tiktok.com/@observatorantena1?lang=en

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 VIDEODerby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi 21:28 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu Vezi toate știrile
Citește și