Închide meniul

FC Voluntari – Dinamo 2-1 | Mircea Rednic, fără soluții după o nouă umilință. „Nu știu unde suferim!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2021, 22:51

FC Voluntari – Dinamo 2-1 | Mircea Rednic, fără soluții după o nouă umilință. „Nu știu unde suferim!

Mircea Rednic e mulţumit cu un egal după Oţelul - UTA Arad 1-1

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Profimediaimages

Mircea Rednic a fost mulțumit de efortul depus de jucătorii săi, dar i-a antenționat pe dinamoviști că trebuie să se concentreze mai mult ca să aleagă soluția cea mai bună în momentele importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic: „Am irosit foarte multe contraatacuri!”

„Sunt dezamăgit, ținând cont de cum am început jocul. Am reușit să înscriem după care, la fel ca meciurile trecute, pierdem mingea ușor, ne-au prins descoperiți. A fost echilibrată și repriza a doua. Ca efort sunt mulțumit, s-a alergat, Voluntari e mult mai omogenă și joacă de mult timp împreună.

Din punct de vedere fizic suntem mai bine. Avem de lucrat la omogenitate, au fost jucători care au lipsit. Nu știu unde suferă Dinamo, axul central a jucat bine, fundașii laterali au fost bine. Mai bine faci ca Tamaș și arunci mingea în tribune. Noi am filosofat prea mult. Am irosit foarte multe contraatacuri. Faza golului a fost cât se poate de simplă. A mai avut Deian încă o posibilitate”, a spus Mircea Rednic, după meci.

FC Voluntari – Dinamo 2-1

Deian Sorescu a deschis scorul cu o execuţie superbă, în minutul 5, dar ilfovenii au întors rezultatul graţie reuşitelor lui Vadim Raţă, în minutul 19, şi Ion Gheorghe, în minutul 65. Reuşita de trei puncte a celor de la FC Voluntari a venit după o gafă în apărarea dinamovistă.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari a urcat pe locul 4 în Liga 1, cu 28 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15, cu 8 puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! Vezi toate știrile
Citește și