Închide meniul
Foto

Cris, femeia de 33 de ani care s-a căsătorit cu ea însăşi, divorţează. Cazul care a uimit întreaga lume

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 18:07

Reclamă
Cris, femeia de 33 de ani care s-a căsătorit cu ea însăşi, divorţează. Cazul care a uimit întreaga lume

Cris Galera divorţează de ea însăşi

Instagram Cris Galera

În vârstă de 33 de ani, Cris Galera s-a căsătorit cu ea însăşi în luna septembrie. Femeia şi-a explicat gestul uluitor prin faptul că niciun bărbat nu este suficient de bun pentru ea. La 3 luni după decizia care a uluit întreaga lume, Cris Galera a decis să divorţeze de ea însăşi. Fotomodelul şi-a explicat gestul prin faptul că s-a îndrăgostit de altcineva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am fost fericită cât a durat. Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special”, a spus Cris Galera conform dailystar.com.

Femeia a avut un alt discurs în momentul în care s-a căsătorit cu ea însăşi. „Întotdeauna mi-a fost teamă să rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine.

Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine”, spunea, la acel moment, Cris Galera.

Cris Galera e pasionată de box. Cum a ajutat-o în viaţă

Cris Galera a început să practice şi boxul şi spune că acest lucru a ajutat-o să se simtă mai sexy. „Mărturisesc că puterea pe care am învățat-o de la box mi-a fost mai ușor să-mi mențin anumite poziții sexuale. Trebuie să experimentez poziții provocatoare pe care nu le-am mai putut face niciodată”, a spus Crist Galera, în trecut, conform dailystar.com.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cris Galêra Oficial 💋 (@cristianegaleraoficial)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și