Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Becali nu l-a mai dorit în lot, antrenorul s-a conformat! Jucătorul exclus din echipă de finanțatorul FCSB

Publicat: 24 noiembrie 2021, 9:20

Reclamă
Becali nu l-a mai dorit în lot, antrenorul s-a conformat! Jucătorul exclus din echipă de finanțatorul FCSB

Gigi Becali și-a schimbat strategia la FCSB

Profimedia

Ducu Ninu a dezvăluit cum a ajuns Rafal Grzelak să nu mai joace pentru Steaua. Atunci, Becali a fost deranjat de atitudinea jucătorului și a avut un mesaj clar pentru Bergodi, care s-a conformat și nu l-a mai băgat în echipă pe polonez, asta după ce i-a explicat situația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E normal ca atunci când patronul să nu te vrea, să nu te mai bage antrenorul. S-a întâmplat cu Grzelak. Domnul Bergodi i-a explicat că nu mai are cum să îl bage, pentru că domnul Becali nu mai vrea. Chiar dacă el se antrena bine și era foarte bun, a înțeles. Din ce l-am văzut la antrenamente, merita să joace”, a declarat Ducu Ninu la AS.ro LIVE.

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Rafal Grzelak

Jucătorul adus la Steaua de Cristiano Bergodi a intrat în dizgrația lui Becali. 13.000 de euro era salariul polonezului, dar finanțatorul echipei nu l-a mai dorit în echipă. Gigi Becali chiar a avut un derapaj la adresa acestuia.

„Îi luăm numărul 10 lui Grzelak! Ăla merită numărul 10? Nu mai transfer în viaţa mea jucători cu chelie. Ca să fii numărul 10 la Steaua (n.r FCSB), trebuie să mai ai şi păr! Polonezul nu prea are.

Aşa cum a fost adus, aşa să şi plece. Cine l-a transferat să se ocupe acum şi de îndepărtarea lui din lot pentru că el mă costă nu mai puţin de 13.000 de euro pe lună”, spunea Becali prin 2009.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și