Închide meniul

Ianis Hagi, pasă de gol în Glasgow Rangers – Sparta Praga. „E un superstar!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 noiembrie 2021, 23:05 / Actualizat: 22 iulie 2023, 18:48

Reclamă
Ianis Hagi, pasă de gol în Glasgow Rangers – Sparta Praga. „E un superstar!

Ianis Hagi are Scoția la picioare

Profimedia

Ianis Hagi a reușit o pasă de gol în meciul Glasgow Rangers – Sparta Praga, din etapa a cincea din grupele Europa League. Fanii scoțieni sunt în delir după assist-ul românului. Glasgow Rangers a deschis scorul cu Sparta Praga în minutul 15 prin Alfredo Morelos, după o fază creată de Ianis Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, pasă de gol în Glasgow Rangers – Sparta Praga

„Prințul” a primit o minge în adâncime, i-a depășit prin viteză pe fundașii celor de la Sparta și, cu un ultim efort, din alunecare, a împis balonul pentru Alfredo Morelos, care n-a ratat singur cu portarul.

VIDEO AICI CU ASSIST-UL LUI IANIS HAGI

A fost al patrulea assist din acest sezon pentru Ianis Hagi la Rangers, în toate competițiile. În Europa League a fost primul din actuala stagiune.

Rangers se luptă cu Sparta Praga pentru locul secund din grupa A din Europa League. Înaintea meciului, cele două echipe erau la egalitate de puncte.

Reclamă

Scoțienii, în delir după assist-ul lui Ianis Hagi

Fanii scoțieni au luat cu asalt rețelele de socializare după pasă de gol reușită de Ianis Hagi.

„Ianis Hagi te iubesc!”, a scris un fan al lui Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

„Ianis Hagi este un superstat”, a notat un alt suporter scoțian.

„Ianis Hagi este omul!„, a scris un alt fan al campioanei Scoției.


Ianis Hagi este la Rangers din ianuarie 2020. Românul s-a încoronat campion al Scoției în sezonul trecut.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și