Închide meniul
Foto

Cel mai dur atac al Anamariei Prodan la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui!”

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 14:33

Reclamă
Cel mai dur atac al Anamariei Prodan la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui!”

Anamaria Prodan, cel mai dur atac

Colaj Instagram

„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu pe Reghecampf, căci abia reușim să ascundem mizeria lui”

Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Vă las pe Dvs!

Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva. Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el şi la ce a ajuns”, a spus Prodan, citată de realitateasportivă.net.

Fiul Anamariei Prodan, batjocorit după divorţul părinţilor săi!

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală după divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Agentul nu a mai suportat umilinţele prin care trece la şcoală Laurenţiu Jr şi a făcut cerere ca acesta să inveţe online.

„Nu mai poate fi cale de împăcare între mine și Reghe. Nu mai vreau că familia mea sa mai aibă de suferit. Fetele au plecat în Italia (n.r Rebecca) și cealaltă în America (n.r. Sara). Iar pentru Laurențiu Jr am făcut cerere pentru studii online, ca sa nu râdă copiii de el la școală.

Reclamă

Mi-ar plăcea ca Reghe să se trezească pentru el și pentru copiii lui, dar între noi nu va mai fi niciodată nimic. Reghecampf este un tip foarte retras, introvertit și pe care cu greu l-am inițiat în partea aceasta a televiziunii.

I-au luat ani să facă această schimbare din fața camerei și nu că era prost, Doamne ferește, ci pentru că nu avea chestia asta, cum nu o au toți. În sport este altă lume”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au căsătorit în urmă cu 13 ani

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au căsătorit în urmă cu 13 ani. Cei doi au împreună un copil, pe Bebeto. Vedeta mai are două fete din prima căsătorie, în timp ce Reghe îl are pe Luca Reghecampf din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf a anunţat-o că vrea să îşi încheie căsnicia pentru a putea fi alături de Corina Caciuc, cea care urmează să îi dăruiască un copil.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și