Închide meniul

„Uitați-vă ce sume se învârt în străinătate!” Toni Petrea a vorbit despre posibilul transfer al lui Ianis Stoica la Arsenal: „Este un jucător valoros!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 noiembrie 2021, 17:56

Reclamă
„Uitați-vă ce sume se învârt în străinătate! Toni Petrea a vorbit despre posibilul transfer al lui Ianis Stoica la Arsenal: „Este un jucător valoros!

Ianis Stoica, aproape de lovitura carierei

Ianis Stoica, în tricoul lui FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Toni Petrea a vorbit despre posibilul transfer al lui Ianis Stoica la Arsenal

Cotat la 450.000 pe site-urile de specialitate, Ianis Stoica este dorit de Arsenal. Toni Petrea îşi laudă elevul, însă este de părere că acesta trebuie să confirme mai întâi în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nici la Man nu mă gândeam că valorează 11 milioane, dar pe această sumă a plecat. Uitați-vă ce sume se învârt în străinătate pentru jucătorii tineri. (n.r. – Ianis Stoica) Este un jucător valoros, dar care are mult de muncă. E greu de spus dacă va face față la Arsenal. Mai întâi trebuie să joace aici, să o facă din ce în ce mai bine și să demonstreze că poate face pasul spre o echipă de top”, a spus Toni Petrea în cadrul unui conferinţe de presă.

7,5 milioane de euro este oferta facută de Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune ocupanta locului 5 din Premier League şi cere mai mult.

Gigi Becali a primit o ofertă oficială, de la Arsenal, pentru Ianis Stoica

FCSB este aproape să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Gigi Becali îl poate vinde pe Ianis Stoica la un club uriaş din Europa. Noua „perlă” a patronului vicecampioanei României a fost ofertată de Arsenal. Dacă se va ajunge la un acord, tânărul de 19 ani va juca în Premier League, sub comanda lui Mikel Arteta.

„Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și