Închide meniul

„Suntem îngrijorați de rezultate!” Dinamo, prima reacţie despre viitorul lui Mircea Rednic. Anunţul făcut de „câini”

Dragoș Vasile Publicat: 27 noiembrie 2021, 19:13

Reclamă
„Suntem îngrijorați de rezultate! Dinamo, prima reacţie despre viitorul lui Mircea Rednic. Anunţul făcut de „câini

Mircea Rednic, ameninţat cu demiterea

Profimedia

Dinamo, prima reacţie despre viitorul lui Mircea Rednic

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a anunţat că locul din clasament îi îngrijorează pe şefii din Ştefan cel Mare, însă Mircea Rednic are parte de susţinere totală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îl susținem total pe Mircea Rednic, chiar dacă suntem îngrijorați de rezultatele pe parte sportivă. Personal, nu am discutat cu Leo Grozavu, un antrenor pe care îl respect mult și cu care am colaborat în trecut. Nu sunt genul care să lucrez un antrenor pe la spate, cu atât mai mult pe Mircea Rednic”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru prosport.ro.

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. Are doar 9 puncte acumulate în 17 etape şi este penultima în clasament, pe loc retrogradabil direct.

Probleme mari pentru Mircea Rednic! Conducerea clubului a vrut să-l înlocuiască pe antrenor

Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu nu sunt deloc împăcaţi cu rezultatele lui Dinamo şi vor să-l îndepărteze pe Mircea Rednic de la echipă. Pe lângă Dusan Uhrin, a apărut şi varianta Leo Grozavu, antrenor liber de contract după despărţirea de Sepsi Sf. Gheorghe.

Leo Grozavu a fost contactat de către conducerea lui Dinamo pentru a discuta preluarea echipei din Ştefan cel Mare. Deşi e liber de contract, Leo Grozavu a refuzat să-l înlocuiască pe Mircea Rednic. E speriat de instabilitatea din „Ștefan cel Mare”.

Reclamă

„Îmi pare rău, dar nu e pentru mine haosul de la Dinamo. Nici nu are rost să purtăm discuții, pentru că eu nu pot lucra într-un astfel de mediu”, a fost răspusnul lui Leo Grozavu pentru conducerea lui Dinamo, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și