Închide meniul

Cuvinte uriaşe la adresa lui Raul Rusescu! A fost prezentat ca o mare vedetă la noua echipă. Când va debuta românul în Italia

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 noiembrie 2021, 11:11

Cuvinte uriaşe la adresa lui Raul Rusescu! A fost prezentat ca o mare vedetă la noua echipă. Când va debuta românul în Italia

Cuvinte uriaşe pentru Raul Rusescu

Facebook

Raul Rusescu şi-a dat un restart la cariera de fotbalist. După ce s-a despărţit de Academica Clinceni, fotbalistul de 33 de ani şi-a găsit echipă în Italia, în liga a patra. Va debuta în tricoul noii sale formaţii astăzi, de la ora 16.00, în meciul FC Lamezia Terme – Città di Sant’Agata.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvinte uriaşe la adresa lui Raul Rusescu

Presa din Peninsulă abia aşteaptă să-l vadă la lucru pe atacantul român. ”Prima convocare pentru românul Raul Rusescu, care probabil va fi lansat în luptă în ultima parte a jocului. Suntem nerăbdători”, au scris italienii de la lametino.it.

Raul Rusescu a ajuns în liga a patra din Italia după ce a aşteptat o ofertă din străinătate în startul sezonului. Aceasta nu a venit şi fostul atacant al celor de la FCSB a acceptat propunerea celor de la FC Lamezia Terme. Astfel, Rusescu Românul a devenit cel mai bine cotat fotbalist al echipei care se află pe locul secund, cu 25 de puncte, în seria din care face parte.

„Un fotbalist extraordinar, cu calităţi tehnice deosebite. A jucat la echipe de renume european, precum Steaua Bucureşti, Sevilla, Sporting Braga sau Osmanlispor. A fost golgeterul României şi a cucerit trei titluri de campion în Liga 1”, a transmis clubul italian.

Românul debutează în tricoul noii echipe

Preşedintele celor de la Lamezia Terme, Felice Saladini, e încântat de venirea lui Raul Rusescu. „Sosirea unui fotbalist atât de talentat va aduce o contribuţie importantă şi ne va ajuta la îndeplinirea obiectivelor. Tot oraşul salută această mutare, suntem uniţi în culorile galben şi albastru”, a spus oficialul lui FC Lamezia Terme.

Reclamă

Pentru fostul campion al României cu FCSB este prima experienţă în Italia. El a mai jucat în Spania, la Sevilla, în Portugalia, la Braga şi în Turcia la Osmanlispor şi Giresunspor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și