Închide meniul
Foto

Imagini apocaliptice din Anglia! Burnley – Tottenham, anulat din cauza ninsorii

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2021, 15:56

Reclamă
Imagini apocaliptice din Anglia! Burnley – Tottenham, anulat din cauza ninsorii

Burnley - Tottenham, anulat din cauza ninsorii

Profimedia

Arbitrii meciului au decis să amâne jocul din cauza faptului că terenul a fost complet acoperit de zăpadă, în ciuda eforturilor depuse în încercarea de a curăța suprafața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burnley – Tottenhem, anulat din cauza ninsorii

Instalația de încâlzire a fost pornită pe întreg parcursul nopții trecute, dar, chiar și așa, stadionul Turf Moore a fost cuprins de zăpadă.


După ce au verificat terenul în jurul orei prânzului, arbitrii de meci au așteptat ca și delegația lui Tottenham să sosească la stadion ca să se ia o decizie finală.

Între timp, ninsoarea a continuat, astfel că jocul nu a mai putut să se desfăsoare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și