Închide meniul

Luis Suarez, la un pas să se împiedice după ce i-a adus lui Lionel Messi al 7-lea Balon de Aur

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2021, 23:25

Reclamă
Luis Suarez, la un pas să se împiedice după ce i-a adus lui Lionel Messi al 7-lea Balon de Aur

Lionel Messi

Profimedia

Un moment amuzant s-a petrecut după ce Luais Suarez i-a dat trofeul bunului său prieten, Lionel Messi. Atacantul lui Atletico Madrid a fost la un pas să se împiedice, după ce i-a oferit trofeul lui Messi. Starul argentinian de la PSG a câştigat pentru a 7-a oară Balonul de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021. Motivul pentru care l-a învins pe Robert Lewandowski

Lionel Messi (34 de ani) a scris istorie și a câștigat Balonul de Aur pentru a șaptea oară în carieră. Starul argentinian a atins o bornă uriașă, care va fi aproape imposibil de egalat. Atacantul lui PSG nu are rival!

Messi a reușit să-l învingă pe Robert Lewandowski. Golgheterul lui Bayern Munchen și-a ajutat echipa să câștige, în acest an, Bundesliga și Supercupa Germaniei, dar nu a fost suficient. Cu 41 de goluri marcate în ultima ediție de campionat, polonezul a ratat șansa de a primi, în premieră, premiul decernat de France Football. A trebuit să se mulțumească numai cu distincția de cel mai bun atacant din 2021.

Lionel Messi încheie perfect anul în care a uluit pe toată lumea și a plecat de la Barcelona. Sud-americanul ajuns la PSG a fost desemnat, pentru a 7-a oară, câștigătorul Balonului de Aur. A mai fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2009, 2010, 2012, 2012, 2015 și 2019. De alte cinci ori (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) a încheiat pe poziția secundă, iar în 2007 a fost pe locul 3, după Kaka și Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Motivul principal pentru care a primit trofeul este acela că Messi a ajutat-o aproape de unul singur pe naționala Argentinei să câștige, cupă o pauză de 28 de ani, Copa America. Leo a reușit nu mai puțin de 36 de driblinguri și a inițiat 46 de acțiuni periculoase. A contribuit la succesul cu 1-0 din finala cu Brazilia și a primit premiul de cel mai bun jucător al competiției. A împărțit premiul desemnat celui mai bun golgheter cu columbianul Luis Diaz (ambii cu 4 reușite).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și