Închide meniul
Video

Maradona era la River, dar a cotit-o spre Boca

Cătălin Oprișan Publicat: 1 decembrie 2021, 11:18 / Actualizat: 1 decembrie 2021, 15:43

Reclamă

Maradona a recunoscut că ar fi vrut să ajungă la River. Avea să semneze, însă, cu Boca

Profimediaimages

Pe vremea când evolua la Argentinos Juniors, Diego Armando Maradona prinde un turneu în Spania. Cariera sa începea să prindă contur, așa că e întrebat la ce echipă mare ar vrea să joace. ”Soy de River”, spune, și totul pare foarte clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Aragon Cabrera e președintele clubului. Știe că e vorba de mulți bani, așa că adună vreo 6.000.000 de dolari, sumă mare pentru acele vremuri. Face chiar o ședință cu persoanele din conducere și le spune că obiectivul principal este aducerea lui Diego la grupare. Există o singur problemă: Maradona cere același salariu ca Passarella sau Ubaldo Fillol, campioni mondiali în 1978, cu Argentina, dar ”presi” pare dispus să facă acest efort. Gata, totul pare bătut în cuie! Însă ”El Pibe” simte o ofertă de la Barcelona și forțează, olecuță, lucrurile, cerând simbrie mai mare. Lui Cabrera i se face frică: dacă ”greii” vestiarului se răscoală? Mai bine stă cuminte… Așa că Maradona ajunge la Boca. ”Mi-au ucis visul de a ajunge la River”, avea să spună, peste ani, Maradona.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și