Închide meniul

Academica Clinceni are acționari noi! Primele nume noi din conducere. Ionuț Chirilă, OUT

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 decembrie 2021, 20:10

Academica Clinceni are acționari noi! Primele nume noi din conducere. Ionuț Chirilă, OUT

Academica Clinceni are acționari noi

hepta.ro

În cadrul noii conduceri de la Clinceni, Augustin Călin va fi ocupa funcția de director sportiv, iar Sabin Ilie va fi team manager.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni are acționari noi

Academica Clinceni trece printr-o perioadă de transformări. Clubul nostru va avea un nou acţionariat, iar la nivel administrativ s-au alăturat staff-ului Augustin Călin, care va fi director sportiv, şi Sabin Ilie, în funcţia de team manager. În cursul zilei de mâine vom anunţa şi cine se alătură echipei noastre la nivel de staff tehnic„, se arată în comunicatul emis de clubul ilfovean.

Academica Clinceni are uriașe probleme financiare și a cerut să intre în insolvență, dar Tribunalul Ilfov i-a respins cererea. Jucătorii nu și-au mai primit banii de mai multe luni.

Clinceni e singura echipă care n-a câștigat niciun meci în acest sezon al Ligii 1. Clubul ilfovean este pe ultimul loc în campionat, cu doar patru puncte după 16 etape.

Reclamă

Ionuț Chirilă, „pe făraș” la Academica Clinceni

Schimbările majore de la Academica Clinceni ar putea să ducă la plecarea antrenorului Ionuț Chirilă. Acesta nu a fost primit la ultimul antrenament al ilfovenilor, scrie gsp.ro.

În locul lui Chirilă ar urma să vină Flavius Stoican, angajat momentan în funcția de director tehnic. Stoican a antrenat-o ultima dată pe FC U Craiova 1948, de unde a fost dat afară după doar o lună.

6.000 de euro este salariul lui Ionuț Chirilă la Academica Clinceni. El avea un contract valabil timp de două sezoane, dar ar putea să fie demis chiar după următorul meci din Liga 1, cu Dinamo, programat vineri, 3 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani Vezi toate știrile
Citește și