Închide meniul

Mircea Rednic, scos din sărite! A răbufnit din cauza zvonurilor privind demiterea de la Dinamo: Ce spune despre jucătorii scoşi din lot

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 14:53

Reclamă
Mircea Rednic, scos din sărite! A răbufnit din cauza zvonurilor privind demiterea de la Dinamo: Ce spune despre jucătorii scoşi din lot

Mircea Rednic, ameninţat cu demiterea

Profimedia

Mircea Rednic e sub presiune la Dinamo. A adus jucători pe bandă rulantă, iar rezultatele întârzie să apară. Echipa din Ştefan cel Mare este tot pe loc retrogradabil direct, la fel ca şi înainte de sosirea Puriului la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a răbufnit

Antrenorul celor de la Dinamo, Mircea Rednic, a răbufnit din cauza zvonurilor insistente conform cărora va fi dat afară de la Dinamo. Deja au fost mai multe nume înaintate pentru înlocuirea acestuia. Leo Grozavu, Duşan Uhrin sau Adrian Mutu ar fi fost pe lista celor de la Dinamo. „Problema e la voi, că tot apăreți cu multe zvonuri, aţi luat toți antrenorii la rând, îi propuneți la Dinamo, ba că sunt doriți de cei din conducere, ba de jucători, ba de magazioneri, ba de bucătari, și creați, pentru că va place să creați.

Nu mă supăr, e normal când lucrurile nu merg bine să vă gândiți să creați o atmosfera de genul, mai ales în jurul lui Dinamo. Nu știu ce vă faceți voi dacă Dinamo n-o să mai fie, de cine o să mai scrieţi?

Nu există, ați oferit prea multe zvonuri de-astea care n-au fost adevărate. Azi chiar n-am citit, să vedem dacă a mai apărut ceva. Lucrurile bune nu le sesizați, lucrurile rele da, și dacă nu sunt le inventați voi. Mă pot comporta și eu ca voi. Să vin la conferință, ‘mă interesează doar meciul de mâine, în rest nu are rost să-mi puneți întrebări, că nu vă mai răspund”, a declarat Mircea Rednic, înaintea meciului cu Academica Clinceni.

Ce se întâmplă cu jucătorii excluşi din lot

Mircea Rednic a vorbit şi despre jucătorii pe care i-a scos din lot. „Nu e vorba de pedepsit. E vorba de niște reguli, de disciplină, asta nu înseamnă că am pedepsit un jucător. Trebuie să înțeleagă că trebuie să fie la dispoziția antrenorului, nu trebuie să se supere nimeni”, a afirmat Mircea Rednic despre discuţiile purtate în jurul fotbaliştilor scoşi la un moment dat din lot, adică Sorescu, Steliano Filip, Ţâră, Neicuţescu, Moldoveanu, Nica etc.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și