Închide meniul

Academica Clinceni – Dinamo 1-0 | „Este tragic!” Steliano Filip, în depresie după o nouă umilinţă: „Îmi e şi ruşine!” Ce a spus despre conflictul cu Mircea Rednic

Dragoș Vasile Publicat: 3 decembrie 2021, 23:13

Reclamă
Academica Clinceni – Dinamo 1-0 | „Este tragic! Steliano Filip, în depresie după o nouă umilinţă: „Îmi e şi ruşine! Ce a spus despre conflictul cu Mircea Rednic

Steliano Filip

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Steliano Filip, în depresie după o nouă umilinţă

„Sincer, îmi găsesc cu greu cuvintele. Nu ştiu, o seară proastă din toate punctele de vedere. Cred că, în ciuda rezultatului, am controlat jocul. Dacă nu marchezi, nu ai cum să iei nici măcar un punct. E normal să ne certe. Ăştia suntem, îmi e şi ruşine. Intrăm pe teren şi ne lipseşte ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu cred în aceşti băieţi. Ştiu cât ne dorim şi cât muncim. Este tragic. Nu a fost o împăcare (n.r. cu Mircea Rednic) pentru că eu nu îmi permit să mă cert cu antrenorul echipei. A fost o dorinţă. Joc şi fundaş, şi portar dacă e nevoie. Nu sunt în măsură”, a declarat Steliano Filip la finalul meciului.

Dinamo are cea mai slabă defensivă din Liga 1, la egalitate cu Academica Clinceni. Amândouă au încasat 39 de goluri în primele 18 etape. În acest an, trupa lui Rednic mai are de disputat meciurile cu Chindia, CS Mioveni şi Farul.

Academica Clinceni – Dinamo 1-0 | Ce chin, ce jale! „Câinii” au fost învinşi de „lanterna roşie” din Liga 1

Academica Clinceni – Dinamo, meciul care deschide etapa cu numărul 18 din Liga 1, s-a încheiat cu o nouă umilinţă a „câinilor”. Echipa lui Mircea Rednic a ajuns la 15 meciuri fără victorie.

Răzvan Patriche, căpitanul ilfovenilor, a marcat unicul gol al meciului la Giurgiu cu o lovitură de cap. Alexandru Răuţă l-a scăpat din marcaj.

Reclamă

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni a obţinut primul succes din acest sezon, însă rămâne pe locul 16, cu 7 puncte. De partea cealaltă, Dinamo rămâne pe locul 15, cu 9 puncte.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” Vezi toate știrile
Citește și