Închide meniul

FCSB – UTA 2-1 | Jucătorii de la UTA au vrut să iasă de pe teren după ”măcelul” lui Marian Barbu. ”Mă bucur că Balint a rămas cerebral”

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 9:01

Reclamă
FCSB – UTA 2-1 | Jucătorii de la UTA au vrut să iasă de pe teren după ”măcelul” lui Marian Barbu. ”Mă bucur că Balint a rămas cerebral”

FCSB - UTA 2-1 | Jucătorii de la UTA au vrut să iasă de pe teren

Hepta

”E frustrant pentru jucători. Reprezint majoritatea jucătorilor de la UTA și îmi pare rău pentru ei. E o seară tristă pentru fotbal, în primul rând. Sunt convins că nici echipă de fotbal nu are nevoie de un asemenea arbitraj. Dacă îmi permiteți o figură de stil, cred că UTA a fost prea mică pentru o brigadă atât de mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – UTA 2-1 | ”Unii jucători au vrut să iasă de pe teren”

Am primit zeci de mesaje și am văzut că mingea a ieșit la acea fază. UTA chiar a jucat și a fost aproape de a produce surpriza. Eu cred că ar fi meritat să fie, după aspectul general al jocului, măcar un rezultat de egalitate. Mă bucur că Balint a rămas cerebral. Unii jucători au vrut să iasă de pe teren.

Cred că, din punct de vedere moral, UTA se poate considera învingătoare. (…) Atât timp cât arbitrul influnțează în asemenea mod o partidă frumoasă, e păcat pentru fotbalul românesc”, a spus Apostu, la finalul meciului.

FCSB – UTA Arad 2-1 | Adrian Porumboiu, scandalizat de arbitrajul lui Marian Barbu

Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internaţional, a oferit prima reacţie după scandalul monstru de arbitraj din FCSB – UTA Arad 2-1. Cele două lovituri de pedeapsă au fost acordate extrem de uşor de arbitrul Marian Barbu.

„Dacă nu înţelegeţi, eu înţeleg? E o fază comică. Jucătorul Octavian Popescu cade de zici că a fost secerat cu drujba. Greu să îţi explici. Nici vorbă. E greu să acorzi penalty. Nu sunt niciun fel de circumstanţe. Nu e nicio treabă de VAR. De la Cluj s-a schimbat regulamentul.

Reclamă

Nu mai e henţ cu mâna, e henţ la gleznă. E vina centralului. Nu are nicio scuză. A mai avut ieşiri de genul când a stabilit o campioană. E un nume predestinat. Nu simt jocul. Prea puţine. VAR-ul nu îl vrea nimeni din vârf. Sunt obişnuiţi să câştige campionate cu ajutorul arbitrilor. În 1989 Dinamo avea lista lor, iar Steaua lista lor. Sunt două echipe care trag la titlu”, a declarat Adrian Porumboiu, la Digi Sport.

După primele 18 etape disputate din sezonul regulat, CFR Cluj e pe primul loc, cu 48 de puncte, fiind urmată de FCSB, cu 40 de puncte. Podiumul este completat de surpriza Voluntari, care a acumulat 32 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și