Închide meniul

FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2 | „Suntem nişte proşti!” Paul Papp nu s-a mai putut abţine după un nou pas greşit: „Pierdem puncte prea uşor!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 decembrie 2021, 22:40

Reclamă
FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2 | „Suntem nişte proşti! Paul Papp nu s-a mai putut abţine după un nou pas greşit: „Pierdem puncte prea uşor!

Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat cu Petrolul

Paul Papp, într-un meci disputat de Universitatea Craiova / Hepta

Paul Papp nu s-a mai putut abţine după un nou pas greşit

Universitatea Craiova a ajuns la 19 puncte în spatele rivalei CFR Cluj, iar fundaşul a tunat după fluierul final. Oltenii au ajuns la patru meciuri fără victorie în Liga 1, dintre care trei sunt eşecuri consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ne ajută foarte mult. Trebuie să terminăm cât mai sus. Suntem dezamăgiţi pentru că am luat doar un punct. Ei au avut o situaţie şi ne-au dat două goluri. Trebuie să nu mai luăm gol aşa uşor.

Trebuie să fim şi mai concentraţi. Depinde de noi, jucătorii, să se strângem. Dăm totul pe teren, dar suntem nişte proşti pentru că pierdem puncte. Nu mai e loc de greşeală cu Voluntari”, a declarat Paul Papp la finalul meciului.

FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2 | Meci nebun în Moldova! Oltenii lui Reghecampf, un nou pas greşit

FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au făcut un nou pas greşit în lupta la titlu, iar distanţa faţă de rivala CFR Cluj este de 19 puncte.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul 4 în clasament, cu 29 de puncte, la egalitate cu Farul. De cealaltă parte, FC Botoşani are tot 29 de puncte şi ocupă locul 6 în Liga 1.

Reclamă

În următoarea etapă, oltenii au duel cu FC Voluntari, în deplasare, în timp ce moldovenii joacă cu UTA, la Arad.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și