Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Cineva a găsit o ţeavă de suflat cornete!” Leonard Doroftei a dezvăluit momentul în care s-a apucat de box: „Bineînţeles că ţeava a ajuns la mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 11:15

„Cineva a găsit o ţeavă de suflat cornete! Leonard Doroftei a dezvăluit momentul în care s-a apucat de box: „Bineînţeles că ţeava a ajuns la mine

Leonard Dorftei, dezvăluiri savuroase

Captură AS.ro LIVE

O ţeavă găsită pe stradă avea să îi schimbe viaţa lui Leonard Doroftei şi să îl transforme într-unul dintre marii campioni ai României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eram pe stradă şi cineva a găsit o ţeavă de suflat cornete. Stăteam acolo la periferie, sărăci, amărâţi. Ţeava aia mi s-a părut, wow, ce jucărie minunată. Mai mulţi au vrut-o şi a ieşit cu bătaie. Bineînţeles că ţeava a ajuns la mine. Şi cineva m-a întrebat.

Nu vrei să vii la box? Şi eu, ba da! Era chiar fratele cu care mă bătusem pentru ţeavă, ajunsesem în finală. Am venit şi m-a luat la box. Nu ştiam, nu văzusem în viaţa mea o sală. Aveam 14 ani. Am fost o perioadă pe la lupte, cam o lună de zile. Din păcate, nu am mai avut bani pentru cotizaţia respectivă„, a spus Leonard Doroftei la AS.ro LIVE.

Leonard Doroftei, la AS.ro LIVE: „Am deveni primul campion din sală”

Leonard Doroftei a vorbit şi despre primul titlu câştigat din carieră. S-a întâmplat în 1986, când a devenit campion naţional la juniori.

În vara lui 85 am făcut primele meciul la Câmpina. Bineînţeles că m-am impus şi am devenit mica vedetă a sălii. Mă duceam dimineaţa la antrenament, mă duceam la şcoală şi apo mă duceam iar la antrenament. A fot o nebunie în primul an. În 86, la prima participare la Campionatul Naţional am ieşit campion. A fost primul titlu de campion de la sală. Devenisem o mică vedetă la şcoală, şi pe stradă, în cartier. După ce am ieşit campion, am intrat în lotul naţional. Şi nu am mai ieşit de acolo până când m-am lăsat„, a mai spus Doroftei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și