Închide meniul

Simona Halep şi-a anunţat prezenţa, pentru prima dată în carieră, la turneul de la Charleston! Anunţul făcut de organizatori

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 11:48

Reclamă
Simona Halep şi-a anunţat prezenţa, pentru prima dată în carieră, la turneul de la Charleston! Anunţul făcut de organizatori

Simona Halep, în turul al treilea la Linz

Profimediaimages

Simona Halep va participa pentru prima dată în carieră la turneul de la Credit One Charleston Open. Organizatorii au confirmat participarea campioanei noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va participa la turneul de la Charleston

„Este oficial, Simona Halep vine la Charleston! În 2022, fostul număr 1 mondial și dublă câștigătoare de Grand Slam va juca în acest turneu pentru prima dată. Abia așteptăm să o primim în Lowcountry”, a fost anunţul făcut de organizatori.

Simona Halep, îngrijorată înaintea sezonului din 2022

Simona Halep era invitată, la finalul anului, la un turneu demonstrativ în Africa de Sud, acolo unde ar urma să participe şi Venus Williams sau martina Hingis.

Din cauza apariţiei tulpinii Omicron a COVID şi a restricţiilor la care s-ar fi expus, Halep a decis să nu mai meargă la acest turneu.

Campioana noastră este îngrijorată din cauza pandemiei de coronavirus. “Stau acasă, încerc să mă pregătesc cât se poate de bine, ca să am un început de an mai bun. În București mă antrenez, nu plec. Mai plec un weekend, să mă relaxez, dar pregătirea toată este în România. Sunt schimbări de la zi la zi. Acum sunt câteva zile de carantină în Australia, care nu e ușoară deloc.

Reclamă

Dar mai este o lună și sper să dispară această carantină, pentru că nu-mi place deloc și m-ar încurca mental, cred. Am crezut că scăpăm de virus, dar acum a apărut această nouă versiune, care ne-a debusolat. Dar, din câte am citit, nu este atât de periculoasă. Sper ca, în viitorul apropiat, să terminăm cu tot, că e stresant pentru toată lumea”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a vorbit despre retragere

Simona Halep a luat o decizie radicală, în plină pandemie de coronavirus. Campioana noastră suferă o pierdere importantă. A hotărât să nu meargă în Africa de Sud din cauza noii variante a COVID, tulpina Omicron. Mai mult, Halep a vorbit şi despre momentul retragerii.

Prezentă la Cluj Napoca, la retragerea lui Horia Tecău, Simona Halep a mai făcut un anunţ important. „Nu mă gândesc la retragere, mai vreau să joc câţiva ani”, a fost vestea care i-a bucurat pe toţi fanii din România.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și